Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ModX

Moderator
Helale çevirme olmaz. Artık haram olduysa onu hesaba yazmışlardır. Gel helal gecelere dönsün bugünden sonra
Haram şeyler yok da gece bana haram oluyor, kursağımda kalıyor.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Herkes uyur yönetim uyumaz

Geceye bir şarkı bırakayım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: ModX

ModX

Moderator
Öyle mi dersin

Buğra

Admin
Bu geceye de bir şarkı bırakayım. Son bir haftadır bu adamların şarkıları çok ilgimi çekti neden daha önce keşfetmedim acaba

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Buğra

Admin
Yok mu gel beraber olsun diyecek birileri bu saatte

Tepkiler: MAERKEK

Buğra

Admin
Sigara içen var mı aranızda ? Benim için bir tane yakabilir mi rica etsem

MAERKEK

Admin
Hayırdır ne oldu ? Ben içmem ama muhtar çakmağım var yakarım .
Sıkıntılı zamanlarımda pedal çevirmeyi kendime hiç acımadan pedal çeviriririm . Çelik kadro MTB ile 46.8 km/h yapmışlığım var . Tavsiye ederim .

Buğra

Admin
Antalya'da kıyamet kopuyor 3-4 gündür dolu, fırtına, şimşek ve rüzgar çok fena haberlerde görmüşsünüzdür. O sebeple evden çıkamıyorum yapılacak işlerim de var fakat mecbur

Diğer konuda "bazen her şeyi olduğu gibi kabullenip hayata devam etmek" mi lazım onu düşünüyorum

MAERKEK

Admin
Hocam doğa olaylarını veren Allah neden verdi diye düşünmek lazım . Malum başınıza gelen musibetler kendi ellerinize işledikleriniz yüzündendir diye ibare var .

Diğer olaylara gelince olayı öğrenip ona göre yorum yapmam şart .

Buğra

Admin
Diğer olay için şuraya bir Erdal Bakkal bırakayım

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

MAERKEK

Admin
benim aslında 2009'da bu sitede olmam lazımdı. Ben başlangıcı farklı yerlerde yapmışım
Geçmişe kafayı takma hem farklı yerler görmek iyidir. Buradan ayrı bisiklet ve araba forumlarında da üyeliğim var.

Buğra

Admin
Geçmişe kafayı takma hem farklı yerler görmek iyidir. Buradan ayrı bisiklet ve araba forumlarında da üyeliğim var.
Benim üye olduğum forum sitesinin haddi hesabı yok. Hatta yönetici olarak görev aldığım 10-15 civarı forum sitesi vardı zamanında. Ama keşke ilk forum yöneticilik hayatıma burada başlasaydım 2009'da o yüzden dedim geç kaldım diye
Ölmezde sağ olursak uzun süre daha en azından tüm site beni kovalayana kadar buradayım