0MG90 Üye Anil-D' Alıntı: [emoji4] naber uzaylı Genişletmek için tıkla ... İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/
Anil-D' Alıntı: [emoji4] naber uzaylı Genişletmek için tıkla ... İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: La lumia kullanilirmi iyy Genişletmek için tıkla ... Ucuza bulsam bende alcam knk 2.el
Anil-D' Alıntı: La lumia kullanilirmi iyy Genişletmek için tıkla ... Ucuza bulsam bende alcam knk 2.el
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/ Genişletmek için tıkla ... 13mart? hıı ygs ??
0MG90' Alıntı: İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/ Genişletmek için tıkla ... 13mart? hıı ygs ??
Anil-D Üye Invoke' Alıntı: :] Efsaneye göre burada yazdığın mesaj 3 sayfa geriye düşermiş hemen. Genişletmek için tıkla ... Eskiden az durmuyordum burda 0MG90' Alıntı: İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/ Genişletmek için tıkla ... 13 mart derken Allah iyilik versin hikmet366' Alıntı: Ucuza bulsam bende alcam knk 2.el Genişletmek için tıkla ... 300 500 lira bisi be
Invoke' Alıntı: :] Efsaneye göre burada yazdığın mesaj 3 sayfa geriye düşermiş hemen. Genişletmek için tıkla ... Eskiden az durmuyordum burda 0MG90' Alıntı: İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/ Genişletmek için tıkla ... 13 mart derken Allah iyilik versin hikmet366' Alıntı: Ucuza bulsam bende alcam knk 2.el Genişletmek için tıkla ... 300 500 lira bisi be
0MG90 Üye Invoke' Alıntı: yanlışlıkla güncelleme mi verilir ya afgsdgdfhgdfcg 1320'yi güncellemem ben kolay kolay. Çok ısınıyor güncellerken sürekli yeniden başlatıyor. Son 8.1'e dönerken camı açıp önüne koymuştum telefonu. Genişletmek için tıkla ... Valla verdiler WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar. Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az
Invoke' Alıntı: yanlışlıkla güncelleme mi verilir ya afgsdgdfhgdfcg 1320'yi güncellemem ben kolay kolay. Çok ısınıyor güncellerken sürekli yeniden başlatıyor. Son 8.1'e dönerken camı açıp önüne koymuştum telefonu. Genişletmek için tıkla ... Valla verdiler WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar. Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: Eskiden az durmuyordum burda 13 mart derken Allah iyilik versin 300 500 lira bisi be Genişletmek için tıkla ... 50 TL almak istiyorum daha da ucuza Twitter gelir saniye sürmuo
Anil-D' Alıntı: Eskiden az durmuyordum burda 13 mart derken Allah iyilik versin 300 500 lira bisi be Genişletmek için tıkla ... 50 TL almak istiyorum daha da ucuza Twitter gelir saniye sürmuo
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Valla verdiler WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar. Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az Genişletmek için tıkla ... sizin 1320 ısınmıyor herhalde?
0MG90' Alıntı: Valla verdiler WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar. Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az Genişletmek için tıkla ... sizin 1320 ısınmıyor herhalde?
Anil-D Üye hikmet366' Alıntı: 50 TL almak istiyorum daha da ucuza Twitter gelir saniye sürmuo Genişletmek için tıkla ... Ney 50 liraya lumiami var la
hikmet366' Alıntı: 50 TL almak istiyorum daha da ucuza Twitter gelir saniye sürmuo Genişletmek için tıkla ... Ney 50 liraya lumiami var la
0MG90 Üye Invoke' Alıntı: 13mart? hıı ygs ?? Genişletmek için tıkla ... Aynen. Yeminle hayattan bezdim. Bu 2.si bakalım nolcak.
Invoke' Alıntı: 13mart? hıı ygs ?? Genişletmek için tıkla ... Aynen. Yeminle hayattan bezdim. Bu 2.si bakalım nolcak.
0MG90 Üye Invoke' Alıntı: sizin 1320 ısınmıyor herhalde? Genişletmek için tıkla ... Isındığını görmedim oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye Bu arada dağıtım başlamış
Invoke' Alıntı: sizin 1320 ısınmıyor herhalde? Genişletmek için tıkla ... Isındığını görmedim oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye Bu arada dağıtım başlamış
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: Bende 525 var arkasi komple pert oldu dustu kırıldı Genişletmek için tıkla ... Knk sadece sistemi deneyecek olay bu
Anil-D' Alıntı: Bende 525 var arkasi komple pert oldu dustu kırıldı Genişletmek için tıkla ... Knk sadece sistemi deneyecek olay bu
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: Bence hiç guzel degil androidden ona gecersen ferrariden inip tofasa binersin Genişletmek için tıkla ...
Anil-D' Alıntı: Bence hiç guzel degil androidden ona gecersen ferrariden inip tofasa binersin Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Isındığını görmedim oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye Bu arada dağıtım başlamış Genişletmek için tıkla ... Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan.
0MG90' Alıntı: Isındığını görmedim oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye Bu arada dağıtım başlamış Genişletmek için tıkla ... Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan.
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: Uygulamanin adi nedir Genişletmek için tıkla ... Letgo sana 1 km 5km 10 km yakinliktaki eşyaları çıkarıyor karşına
Anil-D' Alıntı: Uygulamanin adi nedir Genişletmek için tıkla ... Letgo sana 1 km 5km 10 km yakinliktaki eşyaları çıkarıyor karşına
0MG90 Üye Invoke' Alıntı: Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan. Genişletmek için tıkla ... Sizin cihaz sorunlu o zaman ya Benim için dua et 13 Mart'ta :/
Invoke' Alıntı: Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan. Genişletmek için tıkla ... Sizin cihaz sorunlu o zaman ya Benim için dua et 13 Mart'ta :/