KingDroid Üye aliaqa27' Alıntı: Premiumum yapmayi anlatmistin nasil pm den anlatsana Genişletmek için tıkla ... orada anlatmıştım bir tek artik hesap açmak gerekiyor multiplayer bölümünden satın alıyon aynı hile geçerli ben yaptığım günden beri girmiyodum yeni sürümü kurdum hesabi açtım hala duruyordu premium
aliaqa27' Alıntı: Premiumum yapmayi anlatmistin nasil pm den anlatsana Genişletmek için tıkla ... orada anlatmıştım bir tek artik hesap açmak gerekiyor multiplayer bölümünden satın alıyon aynı hile geçerli ben yaptığım günden beri girmiyodum yeni sürümü kurdum hesabi açtım hala duruyordu premium
@Safak Üye aliaqa27' Alıntı: S.a dunyayi kurtaran insan Genişletmek için tıkla ... a.s dunyayi kurtaran insana mesaj atan maxicep uyesi
aliaqa27' Alıntı: S.a dunyayi kurtaran insan Genişletmek için tıkla ... a.s dunyayi kurtaran insana mesaj atan maxicep uyesi
@Safak Üye Anil-D' Alıntı: bildirim gelmiyor Genişletmek için tıkla ... bildirim sana gekmiyosa sen bildirime git
Anil-D' Alıntı: bildirim gelmiyor Genişletmek için tıkla ... bildirim sana gekmiyosa sen bildirime git