Nextman Emekli Yönetici Joker.' Alıntı: Benim hatırladığım buralarda muhabbey dönerdi her zaman ne oldu buraya böyle. Genişletmek için tıkla ... Sınav zamanı genç
Joker.' Alıntı: Benim hatırladığım buralarda muhabbey dönerdi her zaman ne oldu buraya böyle. Genişletmek için tıkla ... Sınav zamanı genç
Nextman Emekli Yönetici Açıkça söylemek gerekirse bu pasaport alımlı cihazlara pek sıcak bakmıyorum . Olur ya kul yapısı bozuldumu yurt için garanti işini bir çok servis kafasına göre yapıyor.
Açıkça söylemek gerekirse bu pasaport alımlı cihazlara pek sıcak bakmıyorum . Olur ya kul yapısı bozuldumu yurt için garanti işini bir çok servis kafasına göre yapıyor.
Nextman Emekli Yönetici beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Sizede değerli arkadaşım
beytullah6767 Üye jotem173 konuya gelmiyordum uzun zamandır sayende geldim mesajımı beğenmişsin Nextman' Alıntı: Sizede değerli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... abim nasılsın
jotem173 konuya gelmiyordum uzun zamandır sayende geldim mesajımı beğenmişsin Nextman' Alıntı: Sizede değerli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... abim nasılsın
Nextman Emekli Yönetici beytullah6767' Alıntı: jotem173 konuya gelmiyordum uzun zamandır sayende geldim mesajımı beğenmişsin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsun buna da şükür kardeşim çoluk, çocuk doysun diye çalışıyoruz , sen nasılsın yoktun epeydir ya da denk gelmedi
beytullah6767' Alıntı: jotem173 konuya gelmiyordum uzun zamandır sayende geldim mesajımı beğenmişsin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsun buna da şükür kardeşim çoluk, çocuk doysun diye çalışıyoruz , sen nasılsın yoktun epeydir ya da denk gelmedi
beytullah6767 Üye Nextman' Alıntı: Nasıl olsun buna da şükür kardeşim çoluk, çocuk doysun diye çalışıyoruz , sen nasılsın yoktun epeydir ya da denk gelmedi Genişletmek için tıkla ... Yokum uzun zamandir zaten bu konuyada yazan olmuyor
Nextman' Alıntı: Nasıl olsun buna da şükür kardeşim çoluk, çocuk doysun diye çalışıyoruz , sen nasılsın yoktun epeydir ya da denk gelmedi Genişletmek için tıkla ... Yokum uzun zamandir zaten bu konuyada yazan olmuyor