Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Kalbini biliyorum abi senin. Allah razı olsun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Herkezde bunun farkında. Ban yiyenler dahil [emoji23]

Tepkiler: jotem173

Nextman

Emekli Yönetici
Kalbini biliyorum abi senin. Allah razı olsun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Herkezde bunun farkında. Ban yiyenler dahil [emoji23]
Yahu bu yaşıma geldim bir çok site yönetiminde bulundum En çok keyif aldığım yer burası oldu ne yalan söyleyim. Evet sevilirim sevilmem orası için bir şey diyemem. Ancak inan bazen Ban yemek için özellikle zorlayan arkadaşların gençliklerine veriyorum. Konuşuyorum , izah ediyorum bizim görevimiz forum huzurunu sağlamak

Yanlış anlama abi, seni görünce aklıma gardıyanlar aklıma geliyor. Huzur ve düzeni sağlamak için[emoji23]

Abi ben teklonoji mağazasında satış danışmanıyım, neredeyse 7 sene oldu aynı işte. Ben seni çok rahat anlayabiliyorum neler çektiğini. Mağazama öyle insanlar geliyorki yani kameralarda akşama kadar çek, akşam otur izle. Tam bir komedi... burdakiler onların dijital halleri, adam nasıl davranacağını veya ne yazacağını bilmiyor. Oku ve kahkahalarka gül [emoji1]

Tepkiler: jotem173 ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benim öyle maceralarım çok. Hele ki şu işlemcilerdeki çekirdek mevzularında zamanında yaşadıklarımı toplasam kitap olur .

Bende iyice sıktı abi. Artık takip edemiyorum. O kadar çok çoğaldılar ki. Mağazaya intelci geliyor amd yi kötülüyor, Amd ci geliyor inteli kötülüyor.

Nextman

Emekli Yönetici
Bende iyice sıktı abi. Artık takip edemiyorum. O kadar çok çoğaldılar ki. Mağazaya intelci geliyor amd yi kötülüyor, Amd ci geliyor inteli kötülüyor.
Soru soranların sorulan kişiden daha fazla bildiğini düşünmesi bir tek bizim ülkede var sanırım . Madem biliyorsun ozaman sadece al çık

Abi sorma yaaa. Herkezin bir akıl hocası var. Adam bilgisayar öğretmenini yanında getiriyor akıl hocası, diyorum ki "recowery nedir?" Diye. Çıt yok. Bilgisayar öğretmeni işte.

SHS

Üye
İyi geceler

"Niyeti kötü olanın attığı ok kendine döner." /Hz. Ali/

Geceniz hayrola. Bu gece açmakta, kapatmakta benden.

Invoke

Üye
....... Oy oy
İyi geceler herkese.

Tepkiler: jotem173 ve -Börteçine-

ismail

Üye
İyi geceler

Tepkiler: Invoke

ia.phlvn

Üye
Ve Aleykum Selam

oguzxw

Üye
Normalde 6:30 da kalkmam lazım okul var ve ben hala uyumadım neyse Aleyküm Selam

mrzstyl

Üye
s.a gececiler açılış benden