mrzstyl Üye SHS' Alıntı: Erken yazmışsınız 24ten sonra açılıyor konu Genişletmek için tıkla ... okula gidecekler. Erkenden yazıp çıkmışlar iyi geceler maxicep gece tayfası haliniz nası
SHS' Alıntı: Erken yazmışsınız 24ten sonra açılıyor konu Genişletmek için tıkla ... okula gidecekler. Erkenden yazıp çıkmışlar iyi geceler maxicep gece tayfası haliniz nası
Nextman Emekli Yönetici muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm kimse var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim
muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm kimse var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim
abdulk4dir Üye muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm kimse var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam olmaz mı nöbet tutuyoruz
muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm kimse var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam olmaz mı nöbet tutuyoruz
rawkid Üye Vasiyet etmek istedim şarkilarimi kizima, en sonunda kendimi vurdum sarjoru doldurdum.. İyi geceler ahali
Vasiyet etmek istedim şarkilarimi kizima, en sonunda kendimi vurdum sarjoru doldurdum.. İyi geceler ahali
mürteza16 Üye "Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır. Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de, aşağılıktır." [ NFK ]
"Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır. Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de, aşağılıktır." [ NFK ]
Furkan Emekli Üye Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım. [ Attila İlhan ] Herkese iyi geceler beşeri varlıklar.
Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım. [ Attila İlhan ] Herkese iyi geceler beşeri varlıklar.