Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

aRdiLê

Üye
BuraK ne yapayım yapım bu diqerLeri qibi ayLı qüneşLi ciciLi biciLi süsLü püsLü konuşMaLaR yoK benDe oLmazda neySe o ciciLi biciLi yazınca sanKi dahamı iyi oLacakSIn yoK yine ayNı sen o yüzden böyLe deVam böyLe en iyiSi iki ara biR deRe (.

Mert

Üye

Yarından sonra 2 gün tatil

Burak

Üye
Burak Bakımda.

aRdiLê

Üye
ALLAH'a ŞüküR Arap Saçı çözüLdü

Burak

Üye
yok ben 2 gün okul 5 gün tatil olsun diyenlerdenim

Toffee

Üye
bu fizik hocaları toptan kafayı yemiş takma bizimki de ders çalışmadığımız zaman'babanın fabrikası var da ona mı güveniyon 'diodu bi de '3 kere 2 türkiyede 6 eder' demio muydu delirtiodu lafı

Mert

Üye
Annemin yoğun isteği üzerine Bilgisayar başından kaldırılmaktayım. Herkese iyi geceler dilerim

Veda mesajına bak ya

Burak

Üye
fizik deilde matematikle pek aram yok.bölümde matematik ile ilgili ama zar zor kurtarıyorum her sene.

--------------- Ekleme ---------------

Annemin yoğun isteği üzerine Bilgisayar başından kaldırılmaktayım. Herkese iyi geceler dilerim

Veda mesajına bak ya

görüşmek üzere.

aRdiLê

Üye
bu fizik hocaları toptan kafayı yemiş takma bizimki de ders çalışmadığımız zaman'babanın fabrikası var da ona mı güveniyon 'diodu bi de '3 kere 2 türkiyede 6 eder' demio muydu delirtiodu lafı
bi deFa qeÇ kaLma oo hoşqeLdiniz çayınız nasıL oLsun demiyorLarmı

Burak

Üye
edebiyat ve dil anlatım her zaman 5 senin kaç sena ?

Toffee

Üye
edebiyat 4 dil ve anlatım da 4 fizik hep istikrarlıdır 1

aRdiLê

Üye
ben sadeCe hocaLarın qeLeneKSeL küLtLeşmiŞ sözünü söyLedim sena (.

Burak

Üye
saati 19 lira gel gel daha ucuzu yok

Toffee

Üye
tmm cnm adem hocayı çok seviodum ya sınavda kopya çekiorum adam görüyo gülümsüyo sadece oyy ne tatlı ama herkes sever