The Shadow Üye Selamın aleyküm. Öyle geçerken bi bakıyım dedim de buralar da baya boşalmış girmeyeli.
Yusuf0111_Oğuzhan Üye The Shadow' Alıntı: Selamın aleyküm. Öyle geçerken bi bakıyım dedim de buralar da baya boşalmış girmeyeli. Genişletmek için tıkla ... bencede ben bu konuya girmeye korkardım ardı ardına mesajların arkası kesilmezdi
The Shadow' Alıntı: Selamın aleyküm. Öyle geçerken bi bakıyım dedim de buralar da baya boşalmış girmeyeli. Genişletmek için tıkla ... bencede ben bu konuya girmeye korkardım ardı ardına mesajların arkası kesilmezdi
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Selamın aleyküm. Öyle geçerken bi bakıyım dedim de buralar da baya boşalmış girmeyeli. Genişletmek için tıkla ... eskiler gelir
The Shadow' Alıntı: Selamın aleyküm. Öyle geçerken bi bakıyım dedim de buralar da baya boşalmış girmeyeli. Genişletmek için tıkla ... eskiler gelir
Yusuf0111_Oğuzhan Üye by-pegasus' Alıntı: eskiler gelir Genişletmek için tıkla ... onlarda gelmez oldu meydan boş
by-pegasus Üye yusuf0111' Alıntı: onlarda gelmez oldu meydan boş Genişletmek için tıkla ... Bende bi aralar cok takiliyodum okul geregi biraktim simdi bi bakiyorum eski tanidiklarim rutbede ziplayis yasamis ben hala yarbay
yusuf0111' Alıntı: onlarda gelmez oldu meydan boş Genişletmek için tıkla ... Bende bi aralar cok takiliyodum okul geregi biraktim simdi bi bakiyorum eski tanidiklarim rutbede ziplayis yasamis ben hala yarbay
Yusuf0111_Oğuzhan Üye by-pegasus' Alıntı: Bende bi aralar cok takiliyodum okul geregi biraktim simdi bi bakiyorum eski tanidiklarim rutbede ziplayis yasamis ben hala yarbay Genişletmek için tıkla ... zaten teknolojik konuya mesaj yassan bile çok rütbe atlayamazsın en iyisi böyle sohbet konuları
by-pegasus' Alıntı: Bende bi aralar cok takiliyodum okul geregi biraktim simdi bi bakiyorum eski tanidiklarim rutbede ziplayis yasamis ben hala yarbay Genişletmek için tıkla ... zaten teknolojik konuya mesaj yassan bile çok rütbe atlayamazsın en iyisi böyle sohbet konuları
by-pegasus Üye yusuf0111' Alıntı: zaten teknolojik konuya mesaj yassan bile çok rütbe atlayamazsın en iyisi böyle sohbet konuları Genişletmek için tıkla ... aynen yusuf yenimisin burlarda oncekileri iyi hatirlarim seni yeni gordum
yusuf0111' Alıntı: zaten teknolojik konuya mesaj yassan bile çok rütbe atlayamazsın en iyisi böyle sohbet konuları Genişletmek için tıkla ... aynen yusuf yenimisin burlarda oncekileri iyi hatirlarim seni yeni gordum
Yusuf0111_Oğuzhan Üye by-pegasus' Alıntı: aynen yusuf yenimisin burlarda oncekileri iyi hatirlarim seni yeni gordum Genişletmek için tıkla ... ocak 2013 ten beridir buradyım pek eski sayılmam
by-pegasus' Alıntı: aynen yusuf yenimisin burlarda oncekileri iyi hatirlarim seni yeni gordum Genişletmek için tıkla ... ocak 2013 ten beridir buradyım pek eski sayılmam