VKUCUKSAHİN Üye SHS' Alıntı: Boş mesaj ha Genişletmek için tıkla ... Telefon kafayı yedi Teknik bi arıza söz konusu
BrainHacker Üye Sa Beyler bana hayal kuracak bir konu verin yav. Çok seviyorum hayal kurmayı ama herşeyin hayalini kurdum. Bana ait bir evrenim bile var.. neyse uykumu kim aldı ?
Sa Beyler bana hayal kuracak bir konu verin yav. Çok seviyorum hayal kurmayı ama herşeyin hayalini kurdum. Bana ait bir evrenim bile var.. neyse uykumu kim aldı ?
BrainHacker Üye 98farom98' Alıntı: Selamun aleyküm nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyim sen nasılsınız? :P
98farom98' Alıntı: Selamun aleyküm nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyim sen nasılsınız? :P
98farom98 Üye BrainHacker' Alıntı: Aleyküm selam. İyim sen nasılsınız? :P Genişletmek için tıkla ... Sağol bende iyiyim hayal kurmayı çok seviyorsun galiba
BrainHacker' Alıntı: Aleyküm selam. İyim sen nasılsınız? :P Genişletmek için tıkla ... Sağol bende iyiyim hayal kurmayı çok seviyorsun galiba
BrainHacker Üye 98farom98' Alıntı: Sağol bende iyiyim hayal kurmayı çok seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Öyle. Yaş geçmesine rağmen
98farom98' Alıntı: Sağol bende iyiyim hayal kurmayı çok seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Öyle. Yaş geçmesine rağmen