Anil-D Üye jozaef' Alıntı: iiii. Problem varsa zaten üründe şuanda yeni olan tüketici kanuna göre 6 ay içerisinde fabrikasal problemlerde servis raporuna istinaden birebir değişim yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yarin gitsem degistirim 15 gun icinde degisim yapiyorlar
jozaef' Alıntı: iiii. Problem varsa zaten üründe şuanda yeni olan tüketici kanuna göre 6 ay içerisinde fabrikasal problemlerde servis raporuna istinaden birebir değişim yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yarin gitsem degistirim 15 gun icinde degisim yapiyorlar
SHS Üye Anil-D' Alıntı: Bitte görüşürüz insallah ya Genişletmek için tıkla ... mümkünse ben almıyım büt [emoji14]
Anil-D' Alıntı: Bitte görüşürüz insallah ya Genişletmek için tıkla ... mümkünse ben almıyım büt [emoji14]
CeRRaNo JoZAeF Üye Anil-D' Alıntı: yarin gitsem degistirim 15 gun icinde degisim yapiyorlar Genişletmek için tıkla ... Zannetmiyorum. Sana zor olacak ama telefonu fabrika ayarlarına tekrar alabilirmisin?
Anil-D' Alıntı: yarin gitsem degistirim 15 gun icinde degisim yapiyorlar Genişletmek için tıkla ... Zannetmiyorum. Sana zor olacak ama telefonu fabrika ayarlarına tekrar alabilirmisin?
CeRRaNo JoZAeF Üye SHS' Alıntı: mümkünse ben almıyım büt [emoji14] Genişletmek için tıkla ... Hayat üniverstesinde olan bütler daha zor!
SHS' Alıntı: mümkünse ben almıyım büt [emoji14] Genişletmek için tıkla ... Hayat üniverstesinde olan bütler daha zor!
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Zannetmiyorum. Sana zor olacak ama telefonu fabrika ayarlarına tekrar alabilirmisin? Genişletmek için tıkla ... tanidikdan aldik sonucta ve daha bugun aldik degisim yaparlar daha önceki telefonlarımida o bayiden aldim ilk degil bu degisim yaparlar
jozaef' Alıntı: Zannetmiyorum. Sana zor olacak ama telefonu fabrika ayarlarına tekrar alabilirmisin? Genişletmek için tıkla ... tanidikdan aldik sonucta ve daha bugun aldik degisim yaparlar daha önceki telefonlarımida o bayiden aldim ilk degil bu degisim yaparlar
SHS Üye jozaef' Alıntı: Hayat üniverstesinde olan bütler daha zor! Genişletmek için tıkla ... bilmez miyim [emoji52]
jozaef' Alıntı: Hayat üniverstesinde olan bütler daha zor! Genişletmek için tıkla ... bilmez miyim [emoji52]
Anil-D Üye SHS' Alıntı: bilmez miyim [emoji52] Genişletmek için tıkla ... insallah bende ya biliyom zaten az cok sali gunu okul bitiyor zate [emoji23]
SHS' Alıntı: bilmez miyim [emoji52] Genişletmek için tıkla ... insallah bende ya biliyom zaten az cok sali gunu okul bitiyor zate [emoji23]
CeRRaNo JoZAeF Üye Ok. Gençler kendinize iyi davranın. Ha bu arada SHS cim twitterinda duvar kağıdında bulunan araba güzelmiş.
Ok. Gençler kendinize iyi davranın. Ha bu arada SHS cim twitterinda duvar kağıdında bulunan araba güzelmiş.
SHS Üye Anil-D' Alıntı: insallah bende ya biliyom zaten az cok sali gunu okul bitiyor zate [emoji23] Genişletmek için tıkla ... bizimkiler sonuçları girse bakacaz duruma
Anil-D' Alıntı: insallah bende ya biliyom zaten az cok sali gunu okul bitiyor zate [emoji23] Genişletmek için tıkla ... bizimkiler sonuçları girse bakacaz duruma
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Malum yarın mağaza açacaz. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin
jozaef' Alıntı: Malum yarın mağaza açacaz. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin
Anil-D Üye SHS' Alıntı: bizimkiler sonuçları girse bakacaz duruma Genişletmek için tıkla ... bende cikiyom iyi geceler Allah rahatlik versin yatim uyim bari
SHS' Alıntı: bizimkiler sonuçları girse bakacaz duruma Genişletmek için tıkla ... bende cikiyom iyi geceler Allah rahatlik versin yatim uyim bari
SHS Üye jozaef' Alıntı: Ok. Gençler kendinize iyi davranın. Ha bu arada SHS cim twitterinda duvar kağıdında bulunan araba güzelmiş. Genişletmek için tıkla ... twitterımı nirden buldun [emoji28]
jozaef' Alıntı: Ok. Gençler kendinize iyi davranın. Ha bu arada SHS cim twitterinda duvar kağıdında bulunan araba güzelmiş. Genişletmek için tıkla ... twitterımı nirden buldun [emoji28]
SHS Üye jozaef' Alıntı: Malum yarın mağaza açacaz. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi çalışmalar
jozaef' Alıntı: Malum yarın mağaza açacaz. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi çalışmalar
SHS Üye Anil-D' Alıntı: bende cikiyom iyi geceler Allah rahatlik versin yatim uyim bari Genişletmek için tıkla ... iyi uykular
Anil-D' Alıntı: bende cikiyom iyi geceler Allah rahatlik versin yatim uyim bari Genişletmek için tıkla ... iyi uykular