Anil-D Üye jozaef' Alıntı: [emoji23] sen o sa..ğın dediğine bakma hocam. Daha dünyadan haberi yok onun. Genişletmek için tıkla ... zarari nedir soylesene bana sende ne cihaz var note 4 de kasa acikligi gibibisi varmia bende varmidir nerden anlarim
jozaef' Alıntı: [emoji23] sen o sa..ğın dediğine bakma hocam. Daha dünyadan haberi yok onun. Genişletmek için tıkla ... zarari nedir soylesene bana sende ne cihaz var note 4 de kasa acikligi gibibisi varmia bende varmidir nerden anlarim
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Kasa açıklığı derken??? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum klubte demis adam bendede varsa degistirim yani
jozaef' Alıntı: Kasa açıklığı derken??? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum klubte demis adam bendede varsa degistirim yani
CeRRaNo JoZAeF Üye Hocam elinde bulunan cihazın kenarlarında dikkatini çeken bir boşluk veya farklı bişey varmı?
Anil-D Üye bende oyle bisi yok kasa tam oturmus vaziyette zaten cihaz dun gelmis oyle yani hocam bu speni nasil kullaniyoruz ya
bende oyle bisi yok kasa tam oturmus vaziyette zaten cihaz dun gelmis oyle yani hocam bu speni nasil kullaniyoruz ya
CeRRaNo JoZAeF Üye Ben sadece fotoğraf çekip göndermede kullanıyorum. S peni çıkarınca ekran notu kısmını kullanıyorum.
Anil-D Üye bende cikarinca spen cikarildi demiyor note 3 de diyor note 4 de demiyor note 3 de cikarinca halka geliyor bunda gelmiyor napicaz
bende cikarinca spen cikarildi demiyor note 3 de diyor note 4 de demiyor note 3 de cikarinca halka geliyor bunda gelmiyor napicaz
CeRRaNo JoZAeF Üye Anil-D' Alıntı: bende cikarinca spen cikarildi demiyor note 3 de diyor note 4 de demiyor note 3 de cikarinca halka geliyor bunda gelmiyor napicaz Genişletmek için tıkla ... Yarın mağazada olan telefona bakıp cevap versem olurmu kardeşim?
Anil-D' Alıntı: bende cikarinca spen cikarildi demiyor note 3 de diyor note 4 de demiyor note 3 de cikarinca halka geliyor bunda gelmiyor napicaz Genişletmek için tıkla ... Yarın mağazada olan telefona bakıp cevap versem olurmu kardeşim?
SHS Üye Anil-D' Alıntı: yok maalesef yarin erken gidip bisiler yapicam artik Genişletmek için tıkla ... ne diyim başarılar
Anil-D' Alıntı: yok maalesef yarin erken gidip bisiler yapicam artik Genişletmek için tıkla ... ne diyim başarılar
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Yarın mağazada olan telefona bakıp cevap versem olurmu kardeşim? Genişletmek için tıkla ... olur tabi cok iyi olur yaa 28 se abi diyim bende cok begendim ama kamera modlari indirilmesi canimi sıktı net bulmam lazim simdi
jozaef' Alıntı: Yarın mağazada olan telefona bakıp cevap versem olurmu kardeşim? Genişletmek için tıkla ... olur tabi cok iyi olur yaa 28 se abi diyim bende cok begendim ama kamera modlari indirilmesi canimi sıktı net bulmam lazim simdi
CeRRaNo JoZAeF Üye Anil-D' Alıntı: olur tabi cok iyi olur yaa 28 se abi diyim bende cok begendim ama kamera modlari indirilmesi canimi sıktı net bulmam lazim simdi Genişletmek için tıkla ... Telefon Türkiye garantilimi?
Anil-D' Alıntı: olur tabi cok iyi olur yaa 28 se abi diyim bende cok begendim ama kamera modlari indirilmesi canimi sıktı net bulmam lazim simdi Genişletmek için tıkla ... Telefon Türkiye garantilimi?
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Telefon Türkiye garantilimi? Genişletmek için tıkla ... oyle turksellden aldim
CeRRaNo JoZAeF Üye iiii. Problem varsa zaten üründe şuanda yeni olan tüketici kanuna göre 6 ay içerisinde fabrikasal problemlerde servis raporuna istinaden birebir değişim yaptırabilirsin.
iiii. Problem varsa zaten üründe şuanda yeni olan tüketici kanuna göre 6 ay içerisinde fabrikasal problemlerde servis raporuna istinaden birebir değişim yaptırabilirsin.