Anil-D Üye polam234' Alıntı: Huawei ascend p7 yada samsung galaxy alpha Genişletmek için tıkla ... sende ne telefon var
polam234' Alıntı: Huawei ascend p7 yada samsung galaxy alpha Genişletmek için tıkla ... sende ne telefon var
AIS Üye Anil-D' Alıntı: sende ne telefon var Genişletmek için tıkla ... Bende şimdiki telefonum Nexus 5 htc desire eye 5.2 inç, 1080p ekran IPX7 sertifikasıyla toz geçirmiyor ve yarım saat boyunca 1 metre su derinliğinde çalışabiliyor 16GB dahili hafıza + microSD ile 128GB'a kadar artırma desteği 2GB RAM Snapdragon 801, 2.3 GHz Krait 400 işlemci Adreno 330 GPU Li-Ion 2400 mAh batarya Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot
Anil-D' Alıntı: sende ne telefon var Genişletmek için tıkla ... Bende şimdiki telefonum Nexus 5 htc desire eye 5.2 inç, 1080p ekran IPX7 sertifikasıyla toz geçirmiyor ve yarım saat boyunca 1 metre su derinliğinde çalışabiliyor 16GB dahili hafıza + microSD ile 128GB'a kadar artırma desteği 2GB RAM Snapdragon 801, 2.3 GHz Krait 400 işlemci Adreno 330 GPU Li-Ion 2400 mAh batarya Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot
Anil-D Üye polam234' Alıntı: Bende şimdiki telefonum Nexus 5 htc desire eye 5.2 inç, 1080p ekran IPX7 sertifikasıyla toz geçirmiyor ve yarım saat boyunca 1 metre su derinliğinde çalışabiliyor 16GB dahili hafıza + microSD ile 128GB'a kadar artırma desteği 2GB RAM Snapdragon 801, 2.3 GHz Krait 400 işlemci Adreno 330 GPU Li-Ion 2400 mAh batarya Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot Genişletmek için tıkla ... fiyati nedir bu telefonun
polam234' Alıntı: Bende şimdiki telefonum Nexus 5 htc desire eye 5.2 inç, 1080p ekran IPX7 sertifikasıyla toz geçirmiyor ve yarım saat boyunca 1 metre su derinliğinde çalışabiliyor 16GB dahili hafıza + microSD ile 128GB'a kadar artırma desteği 2GB RAM Snapdragon 801, 2.3 GHz Krait 400 işlemci Adreno 330 GPU Li-Ion 2400 mAh batarya Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot Genişletmek için tıkla ... fiyati nedir bu telefonun
Anil-D Üye polam234' Alıntı: Fiyat Biraz fazla 1899 Genişletmek için tıkla ... ayda turkselde 101 tlmis nexus 6 geldimi türkiyeye
polam234' Alıntı: Fiyat Biraz fazla 1899 Genişletmek için tıkla ... ayda turkselde 101 tlmis nexus 6 geldimi türkiyeye
AIS Üye Anil-D' Alıntı: ayda turkselde 101 tlmis nexus 6 geldimi türkiyeye Genişletmek için tıkla ... Bilmem bende onu bekliyordum
Anil-D' Alıntı: ayda turkselde 101 tlmis nexus 6 geldimi türkiyeye Genişletmek için tıkla ... Bilmem bende onu bekliyordum
AIS Üye Anil-D' Alıntı: nexus 6 gelmemis heralde yok magazada yazdimda Genişletmek için tıkla ... Evet gelmemiş
Anil-D' Alıntı: nexus 6 gelmemis heralde yok magazada yazdimda Genişletmek için tıkla ... Evet gelmemiş
Anil-D Üye polam234' Alıntı: Evet gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasil
polam234' Alıntı: Evet gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasil
AIS Üye beytullah6767' Alıntı: Haayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Anil-D' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasil Genişletmek için tıkla ... Güzel
beytullah6767' Alıntı: Haayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Anil-D' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasil Genişletmek için tıkla ... Güzel
Anil-D Üye polam234' Alıntı: Sanada Güzel Genişletmek için tıkla ... nexus 5 alsam peki ihtiyaclarimi giderirmi
AIS Üye Anil-D' Alıntı: nexus 5 alsam peki ihtiyaclarimi giderirmi Genişletmek için tıkla ... Evet ama yeni model almanı tavsiye ederim nexus 5 eski sonuçda sd kart yok Benim kullandığım telefonlardan iyisi nexus 5
Anil-D' Alıntı: nexus 5 alsam peki ihtiyaclarimi giderirmi Genişletmek için tıkla ... Evet ama yeni model almanı tavsiye ederim nexus 5 eski sonuçda sd kart yok Benim kullandığım telefonlardan iyisi nexus 5
Anil-D Üye polam234' Alıntı: Evet ama yeni model almanı tavsiye ederim nexus 5 eski sonuçda sd kart yok Benim kullandığım telefonlardan iyisi nexus 5 Genişletmek için tıkla ... bu desire incelemelerini izleyemiyorum netim yavas video bile acamiyorum acaba iyimi
polam234' Alıntı: Evet ama yeni model almanı tavsiye ederim nexus 5 eski sonuçda sd kart yok Benim kullandığım telefonlardan iyisi nexus 5 Genişletmek için tıkla ... bu desire incelemelerini izleyemiyorum netim yavas video bile acamiyorum acaba iyimi