SHS
Üye
Yılda en az 1 kez kontrollere gittim. Artış durana kadar yapmıyorlar. En azından benim doktorum artışın durmasını bekledi. 18 imde olmuştum. Her göz için 15 sn sürüyor.
Nasılsın abi cümleten iyi akşamlar herkese
Çok acıtıyor mu bari veya sonrasında herhangi bir zorluk oluyor muYılda en az 1 kez kontrollere gittim. Artış durana kadar yapmıyorlar. En azından benim doktorum artışın durmasını bekledi. 18 imde olmuştum. Her göz için 15 sn sürüyor.
ön hazırlıkla beraber falan 5-10 dk.. Uyuşturma vs..
Uğraş dur abi başım ağrıyor :''(Aynen bi de o var, aslında benimde ilerlememiş, bi kaç yıl içinde düşünebilirim
İyiyim sen nasılsın
0 acı. Hiçbir şey hissetmiyorsun.Çok acıtıyor mu bari veya sonrasında herhangi bir zorluk oluyor mu
Çok acıtıyor mu bari veya sonrasında herhangi bir zorluk oluyor mu
Uğraş dur abi başım ağrıyor :''(
Abi 4 sınavdan çıktım, kıvırcık ali - ısırgan otu dinliyorum, dertsizken dertlendim, herkes yattı canım sıkıldı, aşk acısı denen şey yok ama sanki varmış gibi ne bileyim acayip karışık abiNiye hayırdır
Kanama felan yok değil mi o an olup bitiyor operasyon?? Abi yaptırayım mı önerir misin0 acı. Hiçbir şey hissetmiyorsun.
Abi 4 sınavdan çıktım, kıvırcık ali - ısırgan otu dinliyorum, dertsizken dertlendim, herkes yattı canım sıkıldı, aşk acısı denen şey yok ama sanki varmış gibi ne bileyim acayip karışık abi
Kanama felan yok değil mi o an olup bitiyor operasyon?? Abi yaptırayım mı önerir misin
Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları olduAbi 4 sınavdan çıktım, kıvırcık ali - ısırgan otu dinliyorum, dertsizken dertlendim, herkes yattı canım sıkıldı, aşk acısı denen şey yok ama sanki varmış gibi ne bileyim acayip karışık abi
Kanama felan yok değil mi o an olup bitiyor operasyon?? Abi yaptırayım mı önerir misin
hayirdir baskan ne hastalığı gecmus olsunÖyle şeyler dinlersen tabi dertlenirsin yahu
Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları olduOnu ne ara taktılar anlamadım bile Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.
Kesinlikle tavsiye ederim. Harika görüyorum.
Gözüm bozuktu. Çizdirmiştim onu anlatıyorumhayirdir baskan ne hastalığı gecmus olsun
aleyküm selam
bende doktora gidicem gozluk icin ama korkuyorum kucuklukten beri korku yaGözüm bozuktu. Çizdirmiştim onu anlatıyorum3 yıl geçti üzerinden zaten
Gözlük için derkenbende doktora gidicem gozluk icin ama korkuyorum kucuklukten beri korku ya
yok ya gözlük veriyorlarmis ya gozune bakip o meseleGözlük için derkenAmeliyat için mi ?
Çok hafif bulanıktı ilk başta. Gözlüğü bir daha kullanmadım o günden sonra. Ama güneş gözlüğü kullandım. Evde bile taktım. Işıktan korumam gerekiyordu çünkü. 1 ilaç damlası ve suni göz yaşı damlası vardı onları kullandım. bir kaç ay. Suni gözyaşını istediğin gibi kullanabilirsin. Şu an bile. Gözleri rahatlatan ve zararı olmayan bir şey.Revengeful çizdirdein nasıl oldu süreci anlatsana. Bende düşünüyorum bi çizik attırmayı.
Hahahhahahha yahu onun neyinden korkuyorsun yahuyok ya gözlük veriyorlarmis ya gozune bakip o mesele
Öyle şeyler dinlersen tabi dertlenirsin yahu
Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları olduOnu ne ara taktılar anlamadım bile Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.
Kesinlikle tavsiye ederim. Harika görüyorum.
ne bilem hastaneye gitmiyorumda sevmiyorum oralariÇok hafif bulanıktı ilk başta. Gözlüğü bir daha kullanmadım o günden sonra. Ama güneş gözlüğü kullandım. Evde bile taktım. Işıktan korumam gerekiyordu çünkü. 1 ilaç damlası ve suni göz yaşı damlası vardı onları kullandım. bir kaç ay. Suni gözyaşını istediğin gibi kullanabilirsin. Şu an bile. Gözleri rahatlatan ve zararı olmayan bir şey.
Hahahhahahha yahu onun neyinden korkuyorsun yahuHarf okutuyorlar sana sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?