Furkan Emekli Üye "Bir silgi gibi tükendim ben.Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım. Mürekkeple yazmışlar oysa. Ben kurşun kalem silgisiydim. Azaldığımla kaldım" [ Oğuz Atay ] Uzun bir süre sonra herkese tekrardan iyi geceler...
"Bir silgi gibi tükendim ben.Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım. Mürekkeple yazmışlar oysa. Ben kurşun kalem silgisiydim. Azaldığımla kaldım" [ Oğuz Atay ] Uzun bir süre sonra herkese tekrardan iyi geceler...
Nextman Emekli Yönetici Kaçak yakalandı sen yatmadınmı yatıpta kalktınmı yoksa gerçekten yatacakken baktınmı
The Shadow Üye Nextman' Alıntı: Kaçak yakalandı sen yatmadınmı yatıpta kalktınmı yoksa gerçekten yatacakken baktınmı Genişletmek için tıkla ... Erkenden sızmışım şimdi kalkıyorum
Nextman' Alıntı: Kaçak yakalandı sen yatmadınmı yatıpta kalktınmı yoksa gerçekten yatacakken baktınmı Genişletmek için tıkla ... Erkenden sızmışım şimdi kalkıyorum
AKDELİKAN Üye atlantis52' Alıntı: Geçmiyorr geceleeer zalim geceleeer Genişletmek için tıkla ... Geceyi bir dinle sessizliğinde
atlantis52' Alıntı: Geçmiyorr geceleeer zalim geceleeer Genişletmek için tıkla ... Geceyi bir dinle sessizliğinde