SHS Üye Nextman' Alıntı: Her sabah ben kapatıyorum konuyu az slm verek Genişletmek için tıkla ... A.slm abi nasılsın
Nextman' Alıntı: Her sabah ben kapatıyorum konuyu az slm verek Genişletmek için tıkla ... A.slm abi nasılsın
Nextman Emekli Yönetici Yok kardeşim sodaya atsan beni belki olur ben bir yürüyüş yapayım anca sabaha karşı uğrarım
SHS Üye 0MG90' Alıntı: Acaip başım ağrıyor ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... başını şişirmişler çok kulaklığı tak, uyursun Nextman' Alıntı: Yok kardeşim sodaya atsan beni belki olur ben bir yürüyüş yapayım anca sabaha karşı uğrarım Genişletmek için tıkla ... İyi yürüyüşler
0MG90' Alıntı: Acaip başım ağrıyor ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... başını şişirmişler çok kulaklığı tak, uyursun Nextman' Alıntı: Yok kardeşim sodaya atsan beni belki olur ben bir yürüyüş yapayım anca sabaha karşı uğrarım Genişletmek için tıkla ... İyi yürüyüşler
0MG90 Üye Nextman' Alıntı: Yok kardeşim sodaya atsan beni belki olur ben bir yürüyüş yapayım anca sabaha karşı uğrarım Genişletmek için tıkla ... İstanbulda isen deniz kıyısı iyi gelir abi SHS' Alıntı: başını şişirmişler çok kulaklığı tak, uyursun İyi yürüyüşler Genişletmek için tıkla ... Aynen, kısık seste dinleyeyim az İyi geceler tekrardan
Nextman' Alıntı: Yok kardeşim sodaya atsan beni belki olur ben bir yürüyüş yapayım anca sabaha karşı uğrarım Genişletmek için tıkla ... İstanbulda isen deniz kıyısı iyi gelir abi SHS' Alıntı: başını şişirmişler çok kulaklığı tak, uyursun İyi yürüyüşler Genişletmek için tıkla ... Aynen, kısık seste dinleyeyim az İyi geceler tekrardan
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.slm abi nerdesin ya mürteza16' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada napıyon
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.slm abi nerdesin ya mürteza16' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada napıyon
OttomaN TigeR Üye SHS' Alıntı: A.slm abi nerdesin ya Genişletmek için tıkla ... Çok sık uğrayamıyorum bu aralar Metin'cim, ama inşallah en kısa zamanda sohbetin belini kıracağız kardeşim.
SHS' Alıntı: A.slm abi nerdesin ya Genişletmek için tıkla ... Çok sık uğrayamıyorum bu aralar Metin'cim, ama inşallah en kısa zamanda sohbetin belini kıracağız kardeşim.
OttomaN TigeR Üye .NeXuS.' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeş n'aber?
NEXUS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeş n'aber? Genişletmek için tıkla ... İyidir ne olsun bayramın kutlu olsun bu arada
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeş n'aber? Genişletmek için tıkla ... İyidir ne olsun bayramın kutlu olsun bu arada
OttomaN TigeR Üye .NeXuS.' Alıntı: İyidir ne olsun bayramın kutlu olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, seninde bayramın mübarek olsun.
.NeXuS.' Alıntı: İyidir ne olsun bayramın kutlu olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, seninde bayramın mübarek olsun.