KingDroid Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: İyiyik Genişletmek için tıkla ... [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Hiç öle takılıyoz nette siz napionuz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: İyiyik Genişletmek için tıkla ... [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Hiç öle takılıyoz nette siz napionuz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz
KingDroid Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yatağa yattım telden müzik dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Benim kulaklığım bozulduğu için dinleyemiyorum
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yatağa yattım telden müzik dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Benim kulaklığım bozulduğu için dinleyemiyorum
@bluesky@ Üye frknkrc44' Alıntı: Benim kulaklığım bozulduğu için dinleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kısık ses dinle
frknkrc44' Alıntı: Benim kulaklığım bozulduğu için dinleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kısık ses dinle
KingDroid Üye [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Uykum gelmiyor la Genişletmek için tıkla ... Ben kahve içtim ondan uykum gelmiyor Sen ne içtin? Çay mı?
[USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Uykum gelmiyor la Genişletmek için tıkla ... Ben kahve içtim ondan uykum gelmiyor Sen ne içtin? Çay mı?
KingDroid Üye [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Geçmiş olsun kısık ses dinle Genişletmek için tıkla ... Benim telefonun sesi kısık olsa bile duyulur o derece
[USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Geçmiş olsun kısık ses dinle Genişletmek için tıkla ... Benim telefonun sesi kısık olsa bile duyulur o derece
Serhan Üye frknkrc44' Alıntı: Benim telefonun sesi kısık olsa bile duyulur o derece Genişletmek için tıkla ... Hangi telefon
frknkrc44' Alıntı: Benim telefonun sesi kısık olsa bile duyulur o derece Genişletmek için tıkla ... Hangi telefon
KingDroid Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hangi telefon Genişletmek için tıkla ... Poweramp imdadıma yetişti
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hangi telefon Genişletmek için tıkla ... Poweramp imdadıma yetişti
KingDroid Üye kötü olan var mı ki?İşlemcime downclock yaptım az önce100MHz aşağı çekmeme rağmen pil eskisinden daha iyi gidiyor
kötü olan var mı ki?İşlemcime downclock yaptım az önce100MHz aşağı çekmeme rağmen pil eskisinden daha iyi gidiyor
EmekHırsızı Üye frknkrc44' Alıntı: kötü olan var mı ki?İşlemcime downclock yaptım az önce100MHz aşağı çekmeme rağmen pil eskisinden daha iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... underclock olmasın o 100mhz 100 mhzdir
frknkrc44' Alıntı: kötü olan var mı ki?İşlemcime downclock yaptım az önce100MHz aşağı çekmeme rağmen pil eskisinden daha iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... underclock olmasın o 100mhz 100 mhzdir