SHS Üye ismail' Alıntı: kalmanın kibarca söylenmesi işte öğrenemedim ingilizceyi halada bilmiyorum şansa geçtim Genişletmek için tıkla ... benim önceki bölümde hazırlık zorunluluğu kalkmıştı o sayede yırttım aslında gezme tozma senesi ama bi zorlama var öğrencileri
ismail' Alıntı: kalmanın kibarca söylenmesi işte öğrenemedim ingilizceyi halada bilmiyorum şansa geçtim Genişletmek için tıkla ... benim önceki bölümde hazırlık zorunluluğu kalkmıştı o sayede yırttım aslında gezme tozma senesi ama bi zorlama var öğrencileri
ismail Üye SHS' Alıntı: benim önceki bölümde hazırlık zorunluluğu kalkmıştı o sayede yırttım aslında gezme tozma senesi ama bi zorlama var öğrencileri Genişletmek için tıkla ... yanlışını düzelteyim gezem tozma senesi bilmiyen için değil bilen için. zaten ing bilen geziyo tozuyo son 1 ay azcık çalışıyo tıkırt geçiyo
SHS' Alıntı: benim önceki bölümde hazırlık zorunluluğu kalkmıştı o sayede yırttım aslında gezme tozma senesi ama bi zorlama var öğrencileri Genişletmek için tıkla ... yanlışını düzelteyim gezem tozma senesi bilmiyen için değil bilen için. zaten ing bilen geziyo tozuyo son 1 ay azcık çalışıyo tıkırt geçiyo
SHS Üye ismail' Alıntı: yanlışını düzelteyim gezem tozma senesi bilmiyen için değil bilen için. zaten ing bilen geziyo tozuyo son 1 ay azcık çalışıyo tıkırt geçiyo Genişletmek için tıkla ... O da doğru Neyse geçmişsin başarılar yeni yılda, ben yatıyorum
ismail' Alıntı: yanlışını düzelteyim gezem tozma senesi bilmiyen için değil bilen için. zaten ing bilen geziyo tozuyo son 1 ay azcık çalışıyo tıkırt geçiyo Genişletmek için tıkla ... O da doğru Neyse geçmişsin başarılar yeni yılda, ben yatıyorum
ismail Üye SHS' Alıntı: O da doğru Neyse geçmişsin başarılar yeni yılda, ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... sanada başarılar iyi geceler
SHS' Alıntı: O da doğru Neyse geçmişsin başarılar yeni yılda, ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... sanada başarılar iyi geceler
Nextman Emekli Yönetici Eğitim ve öğretim yılınız başarı ile dolsun hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
Seglopsi Üye Neden gelmez şu uyku anlamadım gitti. Hayır yani ne borcum var, ne derdim var. Mis gibi gidip sporumu da yapıp, protein, glutamin ne varsa içmişim, hayli de yorgunum ama uyuyamıyorum bi türlü. Bu arada hayırlı sabahlar.
Neden gelmez şu uyku anlamadım gitti. Hayır yani ne borcum var, ne derdim var. Mis gibi gidip sporumu da yapıp, protein, glutamin ne varsa içmişim, hayli de yorgunum ama uyuyamıyorum bi türlü. Bu arada hayırlı sabahlar.
McBoltt60 Üye Benim uyku da gelmez oldu .. Geceye kadar uyku tutmuyorum.. Okuyorumda uyaninca gozler hafif hafif agri yapiyor.. burda takilmak super..
Benim uyku da gelmez oldu .. Geceye kadar uyku tutmuyorum.. Okuyorumda uyaninca gozler hafif hafif agri yapiyor.. burda takilmak super..