The Pierre Üye Anil-D' Alıntı: inanmıyorlar zaten tanımadigim insanlarada inandirmak zorunda dilim Genişletmek için tıkla ... Kim o
Anil-D' Alıntı: inanmıyorlar zaten tanımadigim insanlarada inandirmak zorunda dilim Genişletmek için tıkla ... Kim o
Anil-D Üye neyse kafam allak bullak oldu taniyonuzmu tanimiyonuzmu bu kiside çok israrli açıyorum ben
Enpatsu Shakugan Üye Antony Stark' Alıntı: Düşünceli gördüm seni Genişletmek için tıkla ... Bunu shadowdan bekliyordum
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Bunu shadowdan bekliyordum Genişletmek için tıkla ... Su an bende dusunuyorum o yuzden demedim
The Nightmare' Alıntı: Bunu shadowdan bekliyordum Genişletmek için tıkla ... Su an bende dusunuyorum o yuzden demedim
The Pierre Üye The Shadow' Alıntı: Su an bende dusunuyorum o yuzden demedim Genişletmek için tıkla ... Senide düşünceli gördüm
The Shadow' Alıntı: Su an bende dusunuyorum o yuzden demedim Genişletmek için tıkla ... Senide düşünceli gördüm
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: insallah kafam yerine gelirde utanirsiniz Genişletmek için tıkla ... Utanilcak bisey mi yaptik ki ? The Nightmare' Alıntı: neyse ben bi içip yatıyorum sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Anil-D' Alıntı: insallah kafam yerine gelirde utanirsiniz Genişletmek için tıkla ... Utanilcak bisey mi yaptik ki ? The Nightmare' Alıntı: neyse ben bi içip yatıyorum sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler