Sucrofe Üye Revengeful' Alıntı: Bu konu kurallar çerçevesinde(sürekli smiley atmadan vs) gece online olan arkadaşlara geçtiğimiz bir torpil Genişletmek için tıkla ... Ama ne bileyim işte, rahat olamıyorum ben. Gereksizlere taşınması daha uygun. Sizin işinize karışmak istemem tabi. Siz bilirsiniz.
Revengeful' Alıntı: Bu konu kurallar çerçevesinde(sürekli smiley atmadan vs) gece online olan arkadaşlara geçtiğimiz bir torpil Genişletmek için tıkla ... Ama ne bileyim işte, rahat olamıyorum ben. Gereksizlere taşınması daha uygun. Sizin işinize karışmak istemem tabi. Siz bilirsiniz.
007wolverine Üye ANIL' Alıntı: Olur olur silelim. Sağ ol iyiyim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim
ANIL' Alıntı: Olur olur silelim. Sağ ol iyiyim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn Genişletmek için tıkla ... ilk banlanan ben olucam galiba revengeful tarafından
Revengeful' Alıntı: mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn Genişletmek için tıkla ... ilk banlanan ben olucam galiba revengeful tarafından
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Seninde bi 4000 vardir burda Genişletmek için tıkla ... Günde 50'yi geçmedim ama. Haziranda her gece burdaydım. 3000 falandır ya.
The Shadow' Alıntı: Seninde bi 4000 vardir burda Genişletmek için tıkla ... Günde 50'yi geçmedim ama. Haziranda her gece burdaydım. 3000 falandır ya.
Sucrofe Üye Revengeful' Alıntı: mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn Genişletmek için tıkla ... İşte bu yüzden bu konu gereksizlere taşınmalı.
Revengeful' Alıntı: mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn Genişletmek için tıkla ... İşte bu yüzden bu konu gereksizlere taşınmalı.
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: ilk banlanan ben olucam galiba revengeful tarafından Genişletmek için tıkla ... Ben kendime oynuyorum mürteza16' Alıntı: Günde 50'yi geçmedim ama. Haziranda her gece burdaydım. 3000 falandır ya. Genişletmek için tıkla ... Haziranda her sabah burdaydin
.NeXuS.' Alıntı: ilk banlanan ben olucam galiba revengeful tarafından Genişletmek için tıkla ... Ben kendime oynuyorum mürteza16' Alıntı: Günde 50'yi geçmedim ama. Haziranda her gece burdaydım. 3000 falandır ya. Genişletmek için tıkla ... Haziranda her sabah burdaydin
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Ben kendime oynuyorum Haziranda her sabah burdaydin Genişletmek için tıkla ... Aslında 1 senedir burdayım ama çoğunda ben varken kimse olmazdı. Kendimle muhabbet ederdim.
The Shadow' Alıntı: Ben kendime oynuyorum Haziranda her sabah burdaydin Genişletmek için tıkla ... Aslında 1 senedir burdayım ama çoğunda ben varken kimse olmazdı. Kendimle muhabbet ederdim.
Sucrofe Üye .NeXuS.' Alıntı: @The Nightmare banlanmamı mı beklityon profilime bakmışsın Genişletmek için tıkla ... Onun aramızdaki bir hain olduğunu düşünüyorum. Aldığım istihbarata göre en ufak açığımızda mesajlarımızı şikayet ediyormuş. Aman dikkat.
.NeXuS.' Alıntı: @The Nightmare banlanmamı mı beklityon profilime bakmışsın Genişletmek için tıkla ... Onun aramızdaki bir hain olduğunu düşünüyorum. Aldığım istihbarata göre en ufak açığımızda mesajlarımızı şikayet ediyormuş. Aman dikkat.
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: benim 2500 vardır Genişletmek için tıkla ... Tum hesaplarin toplami 5000 vardir heralde mürteza16' Alıntı: Aslında 1 senedir burdayım ama çoğunda ben varken kimse olmazdı. Kendimle muhabbet ederdim. Genişletmek için tıkla ... Adam cool
The Nightmare' Alıntı: benim 2500 vardır Genişletmek için tıkla ... Tum hesaplarin toplami 5000 vardir heralde mürteza16' Alıntı: Aslında 1 senedir burdayım ama çoğunda ben varken kimse olmazdı. Kendimle muhabbet ederdim. Genişletmek için tıkla ... Adam cool