NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... sil sil veya gereksizlere taşı bak gelen şikayetleri durduramassınız
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... sil sil veya gereksizlere taşı bak gelen şikayetleri durduramassınız
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Espiriyi anlamadin mi Genişletmek için tıkla ... Sence () Sucrofe' Alıntı: Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin. Genişletmek için tıkla ... 3000 silinirse iyi albay kalirim gene en azindan
The Nightmare' Alıntı: Espiriyi anlamadin mi Genişletmek için tıkla ... Sence () Sucrofe' Alıntı: Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin. Genişletmek için tıkla ... 3000 silinirse iyi albay kalirim gene en azindan
007wolverine Üye mürteza16' Alıntı: Ne yalan söyliym. Gece gece bi şey anlamadım. Türkçe plz Genişletmek için tıkla ... tamam onun olayini biliyorum
mürteza16' Alıntı: Ne yalan söyliym. Gece gece bi şey anlamadım. Türkçe plz Genişletmek için tıkla ... tamam onun olayini biliyorum
Revengeful Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ?
ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ?
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Bu konu silinirse maxi kutlamalar bolumunun de kapatilmasi lazim Genişletmek için tıkla ... Aynen. Sucrofe' Alıntı: Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin. Genişletmek için tıkla ... Bence 5000 çünkü 1 yıldır gececilerde.
The Shadow' Alıntı: Bu konu silinirse maxi kutlamalar bolumunun de kapatilmasi lazim Genişletmek için tıkla ... Aynen. Sucrofe' Alıntı: Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin. Genişletmek için tıkla ... Bence 5000 çünkü 1 yıldır gececilerde.
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli Genişletmek için tıkla ... gereksizlere taşı bakalım deneme amaçlı üyelerin rütbeleri ne olacak
Revengeful' Alıntı: bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli Genişletmek için tıkla ... gereksizlere taşı bakalım deneme amaçlı üyelerin rütbeleri ne olacak
Enpatsu Shakugan Üye Revengeful' Alıntı: bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli Genişletmek için tıkla ... Getirirsin nolcak adminsin sen
Revengeful' Alıntı: bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli Genişletmek için tıkla ... Getirirsin nolcak adminsin sen
The Shadow Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler SHS' Alıntı: Rütbesi azalan görmedim ben Genişletmek için tıkla ... Bi kere azaldi vbulletin deyken benim 500 mesajim vardi sildiler 1-2 tane ustegmen oldum
ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler SHS' Alıntı: Rütbesi azalan görmedim ben Genişletmek için tıkla ... Bi kere azaldi vbulletin deyken benim 500 mesajim vardi sildiler 1-2 tane ustegmen oldum
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... silme gereksizlere taşı deneme amaçlı rütbeleri çok merak ediyorum
Revengeful' Alıntı: Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... silme gereksizlere taşı deneme amaçlı rütbeleri çok merak ediyorum
mürteza16 Üye SHS' Alıntı: Rütbesi azalan görmedim ben Genişletmek için tıkla ... Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü.
SHS' Alıntı: Rütbesi azalan görmedim ben Genişletmek için tıkla ... Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü.
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: doğru gereksizlere taşı bakalım rütbemız nolcak Genişletmek için tıkla ... aynen @Revengeful yap bi rütbeler ne halde olacak merak içindeyim
The Nightmare' Alıntı: doğru gereksizlere taşı bakalım rütbemız nolcak Genişletmek için tıkla ... aynen @Revengeful yap bi rütbeler ne halde olacak merak içindeyim
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Bence 5000 çünkü 1 yıldır gececilerde. Genişletmek için tıkla ... En fazla 3 aydir gececilere geliyorum. The Nightmare' Alıntı: Getirirsin nolcak adminsin sen Genişletmek için tıkla ... Aslinda co-admin.
mürteza16' Alıntı: Aynen. Bence 5000 çünkü 1 yıldır gececilerde. Genişletmek için tıkla ... En fazla 3 aydir gececilere geliyorum. The Nightmare' Alıntı: Getirirsin nolcak adminsin sen Genişletmek için tıkla ... Aslinda co-admin.
Revengeful Emekli Yönetici mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştü
mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştü
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... Haha doğru
mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... Haha doğru