SHS Üye Vatron' Alıntı: çok şükür seni sormalı. o günlerden bu günlere çok şey değişimiş. Mastelaa yı göremiyorum, haberin var mı? bende de çok şey değişti tabi. o zamanlar symbian kullanıyordum ama artık mecburi olarak android cephesine katıldım. Genişletmek için tıkla ... şimdi yazmasan nickini bende unutmuşum onu, hiç görmedim ne zmandır bende kayboldum bi ara bir ay falan oldu aktif olalı telefon hayırlı olsun
Vatron' Alıntı: çok şükür seni sormalı. o günlerden bu günlere çok şey değişimiş. Mastelaa yı göremiyorum, haberin var mı? bende de çok şey değişti tabi. o zamanlar symbian kullanıyordum ama artık mecburi olarak android cephesine katıldım. Genişletmek için tıkla ... şimdi yazmasan nickini bende unutmuşum onu, hiç görmedim ne zmandır bende kayboldum bi ara bir ay falan oldu aktif olalı telefon hayırlı olsun
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap SHS' Alıntı: aleyküm selam usta başı çok gevşek değiştirelim mi Genişletmek için tıkla ... anlamadım
SHS Üye beytullah6767' Alıntı: SelamunAleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam naber
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: SelamunAleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam nasılsın
beytullah6767' Alıntı: SelamunAleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam nasılsın
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Bana uyar Genişletmek için tıkla ... tamam Vatron' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... bizim hayali inşaatımız varda
İhtiyar007' Alıntı: Bana uyar Genişletmek için tıkla ... tamam Vatron' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... bizim hayali inşaatımız varda
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Tişikkirler Çaya buyur Genişletmek için tıkla ... sağol
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Ustabaşı yazacaktı sanırım Genişletmek için tıkla ... Offf anlam çok değişmiş bir boşluk yüzünden
İhtiyar007' Alıntı: Ustabaşı yazacaktı sanırım Genişletmek için tıkla ... Offf anlam çok değişmiş bir boşluk yüzünden
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Offf anlam çok değişmiş bir boşluk yüzünden Genişletmek için tıkla ... Tevbe tevbe
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap SHS' Alıntı: bizim hayali inşaatımız varda Genişletmek için tıkla ... yok ben kelimeleri ayrı okumuşumda ondan yanlış anladım bir an
SHS' Alıntı: bizim hayali inşaatımız varda Genişletmek için tıkla ... yok ben kelimeleri ayrı okumuşumda ondan yanlış anladım bir an
007wolverine Üye beytullah6767' Alıntı: Iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim n'apıyorsun?
Revengeful Emekli Yönetici SHS' Alıntı: aleyküm selam usta başı çok gevşek değiştirelim mi Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767 Üye kavr' Alıntı: ben de iyiyim n'apıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Okulu düşünüyorum
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Okulu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Cok dusunceli gordum seni