Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Girmezsin cunku girmene gerek yok icindesin zaten Evet. Genişletmek için tıkla ... mafiamiyimben[emoji33]
The Shadow' Alıntı: Girmezsin cunku girmene gerek yok icindesin zaten Evet. Genişletmek için tıkla ... mafiamiyimben[emoji33]
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Hoş geldin abi? Arazi işi nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum, mütahhit ile görüşme halindeyiz
Sucrofe' Alıntı: Hoş geldin abi? Arazi işi nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum, mütahhit ile görüşme halindeyiz
Sucrofe Üye Anil-D' Alıntı: ben temiz evden gezmeye ise giden adamim Genişletmek için tıkla ... Ben neden öyle bilmiyorum Anıl abimi acaba?
Anil-D' Alıntı: ben temiz evden gezmeye ise giden adamim Genişletmek için tıkla ... Ben neden öyle bilmiyorum Anıl abimi acaba?
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: mafiamiyimben[emoji33] Genişletmek için tıkla ... Mafya nerden cikti [emoji33]
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Neyi Genişletmek için tıkla ... Ben ne yaparsam yapiyim iyi yaparım
KingOfPiez Üye SHS' Alıntı: bende iyiyim napıyon Genişletmek için tıkla ... Tv izliyorum abi sen napiyosun
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Ben ne yaparsam yapiyim iyi yaparım Genişletmek için tıkla ... Sen ne yaparsan batirirsin evet
beytullah6767' Alıntı: Ben ne yaparsam yapiyim iyi yaparım Genişletmek için tıkla ... Sen ne yaparsan batirirsin evet
Anil-D Üye Sucrofe' Alıntı: Ben neden öyle bilmiyorum Anıl abimi acaba? Genişletmek için tıkla ... nasil bilirsin[emoji2]
Sucrofe' Alıntı: Ben neden öyle bilmiyorum Anıl abimi acaba? Genişletmek için tıkla ... nasil bilirsin[emoji2]
SHS Üye KingOfPiez' Alıntı: Tv izliyorum abi sen napiyosun Genişletmek için tıkla ... bende jackie chan filmine bakıyom, adam dövüyo malum
KingOfPiez' Alıntı: Tv izliyorum abi sen napiyosun Genişletmek için tıkla ... bende jackie chan filmine bakıyom, adam dövüyo malum
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Mafya nerden cikti [emoji33] Genişletmek için tıkla ... bu islerin icindesin diyince
The Shadow' Alıntı: Mafya nerden cikti [emoji33] Genişletmek için tıkla ... bu islerin icindesin diyince
KingOfPiez Üye SHS' Alıntı: bende jackie chan filmine bakıyom, adam dövüyo malum Genişletmek için tıkla ... O adamin rutin hali o her zaman oyle
SHS' Alıntı: bende jackie chan filmine bakıyom, adam dövüyo malum Genişletmek için tıkla ... O adamin rutin hali o her zaman oyle
Sucrofe Üye SHS' Alıntı: hoşbuldum, mütahhit ile görüşme halindeyiz Genişletmek için tıkla ... Şu işin üstesinden gelirsek yaşadık. Anlayışımız şu: En iyisi ama en ucuzu.
SHS' Alıntı: hoşbuldum, mütahhit ile görüşme halindeyiz Genişletmek için tıkla ... Şu işin üstesinden gelirsek yaşadık. Anlayışımız şu: En iyisi ama en ucuzu.
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: bu islerin icindesin diyince Genişletmek için tıkla ... Niye sadece mafyalar mi islerin icinde olur
Anil-D' Alıntı: bu islerin icindesin diyince Genişletmek için tıkla ... Niye sadece mafyalar mi islerin icinde olur