Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, iyi geceler. N'apıyorsun? ROM'unu attın mı?
The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, iyi geceler. N'apıyorsun? ROM'unu attın mı?
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Arkamizdan konusan korkaklar varmis oyle duydum Eee nasilsin ?
KingOfPiez' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Arkamizdan konusan korkaklar varmis oyle duydum Eee nasilsin ?
SHS Üye ilo53' Alıntı: Selamunaleykümm ilkk defaa geliyorum neler var burda bakim ) Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
ilo53' Alıntı: Selamunaleykümm ilkk defaa geliyorum neler var burda bakim ) Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, iyi geceler. N'apıyorsun? ROM'unu attın mı? Genişletmek için tıkla ... Attim attim. Hic. Sen nabüün ?
Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, iyi geceler. N'apıyorsun? ROM'unu attın mı? Genişletmek için tıkla ... Attim attim. Hic. Sen nabüün ?
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin.
The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Benden de iyilik. Televizyon izliyorum. Sen nörüyon? Genişletmek için tıkla ...
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Arkamizdan konusan korkaklar varmis oyle duydum Eee nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... İyi sen
The Shadow' Alıntı: Arkamizdan konusan korkaklar varmis oyle duydum Eee nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... İyi sen
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hos bulduk. Nasilsin abi ?
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
Sucrofe Üye 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hocam. Biz çömeziz ya. The Shadow' Alıntı: Attim attim. Hic. Sen nabüün ? Genişletmek için tıkla ... Sana mesaj yazıyorum. Hiç vallahi. S5 ROM'u çıkar diye ümitleniyorum.
0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hocam. Biz çömeziz ya. The Shadow' Alıntı: Attim attim. Hic. Sen nabüün ? Genişletmek için tıkla ... Sana mesaj yazıyorum. Hiç vallahi. S5 ROM'u çıkar diye ümitleniyorum.
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Hos bulduk. Nasilsin abi ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Sen?
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Idare eder [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Noldu yine rom guzel cikmadi mi yoksa baska bisi mi?
The Shadow' Alıntı: Idare eder [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Noldu yine rom guzel cikmadi mi yoksa baska bisi mi?