by-pegasus
Üye
Sabah belani bulacan teftiste
Olabilir
BilmemAma sonu iyi bitmeyebilir
Sabah nickindeki cezalı yazısını görmek için sabırsızlanıyorumBize bakiyo ya ara sirao arada bi osuruk tutmustur
Hangi ilçedesin?
Ben de gencim
BornovaHangi ilçedesin?
bencede
Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas olSabah nickindeki cezalı yazısını görmek için sabırsızlanıyorum
Duserse kesinkuşadasına yolunuz düşerse buluşalım
KatiliyorumBornovaSen ?
Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas ol
Yemin ediyorum ki sesli güldüm.Nextman osurdu herhal
The Shadow'la yaşıtız.gercekten adin ne senin konusmalarin birine cok benziyo
ve yas kac
yok la bişe olmaz nextmanda şakaya alırKatiliyorumb.ku yedim :uzul:
Yemin ediyorum ki sesli güldüm.eRoL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.
Su anda gulme krizine girdim zatenYemin ediyorum ki sesli güldüm.eRoL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.
Bence de. Sait abi iyi adamdir yayok la bişe olmaz nextmanda şakaya alır
sen kimsin laArkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.
El atın bea gece gece kafayı yedim
Torbalı.BornovaSen ?
Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas ol
Sen de mi Izmir'desin?kuşadasına yolunuz düşerse buluşalım
Şahin.
Arkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.
dikkat et her admin şakaya almazYemin ediyorum ki sesli güldüm.EroL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.
Sen de disaridan yukleArkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.
Torbalı.Uzaktasın ya.
Sen de mi Izmir'desin?
Şahin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?