The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: ne pmsi la tartısıyonuz mu siz gene Genişletmek için tıkla ... Tartisma amacli degil
The Nightmare' Alıntı: ne pmsi la tartısıyonuz mu siz gene Genişletmek için tıkla ... Tartisma amacli degil
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: nedenki ? Genişletmek için tıkla ... Sana guvenmeyen gitsin camdan atlasin
Sucrofe Üye The Nightmare' Alıntı: ne pmsi la tartısıyonuz mu siz gene Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki, bana küs. Attım, cevap bekliyorum.
The Nightmare' Alıntı: ne pmsi la tartısıyonuz mu siz gene Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki, bana küs. Attım, cevap bekliyorum.
Sucrofe Üye dogukan-' Alıntı: @The Shadow kamera nasil calisti ya Genişletmek için tıkla ... Üzümünü yiyip bağını soruyorsun sen de he.
dogukan-' Alıntı: @The Shadow kamera nasil calisti ya Genişletmek için tıkla ... Üzümünü yiyip bağını soruyorsun sen de he.
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: Sana guvenmeyen gitsin camdan atlasin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkür ederim bende size guveniyom aril :canlar The Shadow' Alıntı: Guvenilcek adamsin da ondan Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Sana güvenmeyeyim de kime güveneyim? Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Sana guvenmeyen gitsin camdan atlasin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkür ederim bende size guveniyom aril :canlar The Shadow' Alıntı: Guvenilcek adamsin da ondan Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Sana güvenmeyeyim de kime güveneyim? Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Tartisma amacli degil Genişletmek için tıkla ... Bana da pm at bisiler ogret
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: ok Genişletmek için tıkla ... Eskiden buralarda iyi tartisirdi millet sen onlari cok izledin galiba
The Nightmare' Alıntı: ok Genişletmek için tıkla ... Eskiden buralarda iyi tartisirdi millet sen onlari cok izledin galiba
dogukan- Üye Sucrofe' Alıntı: Üzümünü yiyip bağını soruyorsun sen de he. Genişletmek için tıkla ... Kendimi hazirlamistim ama [emoji1]
Sucrofe' Alıntı: Üzümünü yiyip bağını soruyorsun sen de he. Genişletmek için tıkla ... Kendimi hazirlamistim ama [emoji1]
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Eyvallah teşekkür ederim bende size guveniyom aril :canlar Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bana da pm at bisiler ogret Genişletmek için tıkla ... Sana sadece atarim
Anil-D' Alıntı: Eyvallah teşekkür ederim bende size guveniyom aril :canlar Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bana da pm at bisiler ogret Genişletmek için tıkla ... Sana sadece atarim
dogukan- Üye SHS' Alıntı: Şarjım az ben kaçar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler[emoji99] [emoji99]
Enpatsu Shakugan Üye beyler Windows 8.1 kullanıyorum müzik uygulamasında müzik dinlerken nette geziyorum müzik ara sıra duruyor müziğe döndüğümde çalmaya başlıyor masaüstüne dönünce duruyor yani müzik dinlerken pcde gezemiyorum çok can sıkıcı bir durum :zzz.
beyler Windows 8.1 kullanıyorum müzik uygulamasında müzik dinlerken nette geziyorum müzik ara sıra duruyor müziğe döndüğümde çalmaya başlıyor masaüstüne dönünce duruyor yani müzik dinlerken pcde gezemiyorum çok can sıkıcı bir durum :zzz.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Şarjım az ben kaçar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler iyotlusofratuzu' Alıntı: Selamun aleyküm beyler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam idare ediyoruz iste sen ?
SHS' Alıntı: Şarjım az ben kaçar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler iyotlusofratuzu' Alıntı: Selamun aleyküm beyler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam idare ediyoruz iste sen ?