SHS Üye polat_kv' Alıntı: Evet burda sabahliyoz Nasilsin? Telefonu canlandi mi bari Genişletmek için tıkla ... Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Sıkıntı yok gittiği yere kadar[/QUOTE] Hayırlısı
polat_kv' Alıntı: Evet burda sabahliyoz Nasilsin? Telefonu canlandi mi bari Genişletmek için tıkla ... Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Sıkıntı yok gittiği yere kadar[/QUOTE] Hayırlısı
KingDroid Üye polat_kv' Alıntı: Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Genişletmek için tıkla ... Bosverr huawei guncelleme yayinlamaz bosuna
polat_kv' Alıntı: Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Genişletmek için tıkla ... Bosverr huawei guncelleme yayinlamaz bosuna
KingDroid Üye SHS' Alıntı: e nassınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz yaa @polat_kv nin telefonu da benimkine benzettik @The Shadow da gelseydi de yeni seyler ogrenseydik keske
SHS' Alıntı: e nassınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz yaa @polat_kv nin telefonu da benimkine benzettik @The Shadow da gelseydi de yeni seyler ogrenseydik keske
Sucrofe Üye SHS' Alıntı: Sorma ya bizde ayrılıyoz gibi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı abi. Tartışma nedeninizi öğrenebilir miyim bir mahsuru yoksa? MaxiDeal' Alıntı: Hak etmiyosan aşık olmayacan hacı,yada onu hak etmek için çaba sarfedecen,bende hak etmiyorum sevdiğimi o yüzden vaz geçtim Genişletmek için tıkla ... Kalp bu, söz geçirebilsem keşke. Uzaaktaannn sevvmeeekk aşkların en güzeeliii. [emoji17] polat_kv' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. frknkrc44' Alıntı: Binbasi oldum Genişletmek için tıkla ... Tebrikler, konunu açayım hemen. polat_kv' Alıntı: Hoşbulduk burda sabahlıyormuşuz galiba Hoşbulduk ortak Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. SHS' Alıntı: dayanabilirsen Genişletmek için tıkla ... Dayanır herhalde. SHS' Alıntı: Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Sıkıntı yok gittiği yere kadar Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı [/QUOTE] G2'ye ROM yok vallahi. SHS' Alıntı: e nassınız Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: Sorma ya bizde ayrılıyoz gibi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı abi. Tartışma nedeninizi öğrenebilir miyim bir mahsuru yoksa? MaxiDeal' Alıntı: Hak etmiyosan aşık olmayacan hacı,yada onu hak etmek için çaba sarfedecen,bende hak etmiyorum sevdiğimi o yüzden vaz geçtim Genişletmek için tıkla ... Kalp bu, söz geçirebilsem keşke. Uzaaktaannn sevvmeeekk aşkların en güzeeliii. [emoji17] polat_kv' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. frknkrc44' Alıntı: Binbasi oldum Genişletmek için tıkla ... Tebrikler, konunu açayım hemen. polat_kv' Alıntı: Hoşbulduk burda sabahlıyormuşuz galiba Hoşbulduk ortak Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. SHS' Alıntı: dayanabilirsen Genişletmek için tıkla ... Dayanır herhalde. SHS' Alıntı: Canlanmak ne kelime uçuyo bide 4.4.2 rom olaydı Sıkıntı yok gittiği yere kadar Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı [/QUOTE] G2'ye ROM yok vallahi. SHS' Alıntı: e nassınız Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye The Nightmare' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Sucrofe' Alıntı: Hayırlısı abi. Tartışma nedeninizi öğrenebilir miyim bir mahsuru yoksa? Kalp bu, söz geçirebilsem keşke. Uzaaktaannn sevvmeeekk aşkların en güzeeliii. [emoji17] Aleyküm Selam. Tebrikler, konunu açayım hemen. Aynen öyle. Dayanır herhalde. Hayırlısı G2'ye ROM yok vallahi. Genişletmek için tıkla ... Az görüşme
The Nightmare' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Sucrofe' Alıntı: Hayırlısı abi. Tartışma nedeninizi öğrenebilir miyim bir mahsuru yoksa? Kalp bu, söz geçirebilsem keşke. Uzaaktaannn sevvmeeekk aşkların en güzeeliii. [emoji17] Aleyküm Selam. Tebrikler, konunu açayım hemen. Aynen öyle. Dayanır herhalde. Hayırlısı G2'ye ROM yok vallahi. Genişletmek için tıkla ... Az görüşme
K.Serdar12 Üye Xda`da vardi adamda gordum 4.4.2 rom frknkrc44' Alıntı: Huawei y320-u10 a rom yokmu? Genişletmek için tıkla ...
Xda`da vardi adamda gordum 4.4.2 rom frknkrc44' Alıntı: Huawei y320-u10 a rom yokmu? Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe Üye SHS' Alıntı: Az görüşme Genişletmek için tıkla ... Tavsiye vermek isterdim ama cevabı çok basit; çok görüş. Düzelir inşallah.
SHS' Alıntı: Az görüşme Genişletmek için tıkla ... Tavsiye vermek isterdim ama cevabı çok basit; çok görüş. Düzelir inşallah.
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Sagol abi [emoji17] Nasilsin Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın
KingDroid Üye polat_kv' Alıntı: Xda`da vardi adamda gordum 4.4.2 rom Genişletmek için tıkla ... İndirip deneyen?