Sucrofe Üye Anil-D' Alıntı: tanitmadin[emoji17] Genişletmek için tıkla ... Liseye geçtim. Hepsi bu. Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep.
Anil-D' Alıntı: tanitmadin[emoji17] Genişletmek için tıkla ... Liseye geçtim. Hepsi bu. Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep.
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Yaz bitti ve okullar başlayacak ama ben hala bir kızı seviyorum. Yollarımız da ayrıldı. N'apcağımı da bilmiyorum ya. Genişletmek için tıkla ... Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsin
Sucrofe' Alıntı: Yaz bitti ve okullar başlayacak ama ben hala bir kızı seviyorum. Yollarımız da ayrıldı. N'apcağımı da bilmiyorum ya. Genişletmek için tıkla ... Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsin
Anil-D Üye Sucrofe' Alıntı: Liseye geçtim. Hepsi bu. Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep. Genişletmek için tıkla ... ozelden soyle beni bilen bilir sirlari tutarim adinida demedin
Sucrofe' Alıntı: Liseye geçtim. Hepsi bu. Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep. Genişletmek için tıkla ... ozelden soyle beni bilen bilir sirlari tutarim adinida demedin
Sucrofe Üye liamgallagher' Alıntı: @Sucrofe zaten şakasına yaptım ya beğeni sayısı artsa ne artmasa ne Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 beğeni kastın. frknkrc44' Alıntı: Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsin Genişletmek için tıkla ... Çok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya.
liamgallagher' Alıntı: @Sucrofe zaten şakasına yaptım ya beğeni sayısı artsa ne artmasa ne Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 beğeni kastın. frknkrc44' Alıntı: Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsin Genişletmek için tıkla ... Çok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya.
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Çok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya. Genişletmek için tıkla ... Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zaten
Sucrofe' Alıntı: Çok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya. Genişletmek için tıkla ... Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zaten
Sucrofe Üye frknkrc44' Alıntı: Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zaten Genişletmek için tıkla ... Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte.
frknkrc44' Alıntı: Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zaten Genişletmek için tıkla ... Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte.
Anil-D Üye Sucrofe' Alıntı: Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla ... yap ozaman
Sucrofe' Alıntı: Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla ... yap ozaman
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa
Sucrofe' Alıntı: Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Ooo hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... kardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfff
The Shadow' Alıntı: Ooo hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... kardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfff
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: kardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfff Genişletmek için tıkla ... Tamam hosgeldin Nabuun ?
The Nightmare' Alıntı: kardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfff Genişletmek için tıkla ... Tamam hosgeldin Nabuun ?
beytullah6767 Üye Sucrofe' Alıntı: Ooo S4 Mini fanı hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Fan değilim ben ama sen pervane olabilirsin
Sucrofe' Alıntı: Ooo S4 Mini fanı hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Fan değilim ben ama sen pervane olabilirsin
Enpatsu Shakugan Üye Sucrofe' Alıntı: Neyin nesisin abi sen? İlk defa görüyorum seni. Tanımıyorum ama özlendiğine göre iyisin. Genişletmek için tıkla ... 2 yıldır bu forumdayım sevildiğimi bilmek güzel
Sucrofe' Alıntı: Neyin nesisin abi sen? İlk defa görüyorum seni. Tanımıyorum ama özlendiğine göre iyisin. Genişletmek için tıkla ... 2 yıldır bu forumdayım sevildiğimi bilmek güzel
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Ne yapayım abi? Genişletmek için tıkla ... Kizi kendine yap diyo anladin mi?