SHS Üye MaxiDeal' Alıntı: aynen bende uzandım takılıyom nette ilgi çekici bulduğun şeyler varsa söyleyebilrsin izlerim abi Genişletmek için tıkla ... Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell
MaxiDeal' Alıntı: aynen bende uzandım takılıyom nette ilgi çekici bulduğun şeyler varsa söyleyebilrsin izlerim abi Genişletmek için tıkla ... Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell
UpOneTR Üye Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz !
Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz !
007wolverine Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hayirli geceler nasilsiniz?
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hayirli geceler nasilsiniz?
KingOfPiez Üye SHS' Alıntı: Bugün ilk günmüş gitmedin bende okul açılsında hemen bitsin istiyom Genişletmek için tıkla ... Yok bizimki 15 inde aciliyor Bende oyle istiyorum sinavlar hemen gecsin ama olmaz ki gerci bizim sinavlar sizinkilerin yaninda ne ki kolay gelsin hepimize
SHS' Alıntı: Bugün ilk günmüş gitmedin bende okul açılsında hemen bitsin istiyom Genişletmek için tıkla ... Yok bizimki 15 inde aciliyor Bende oyle istiyorum sinavlar hemen gecsin ama olmaz ki gerci bizim sinavlar sizinkilerin yaninda ne ki kolay gelsin hepimize
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi Nasilsin Anil-D' Alıntı: kirarim ben Genişletmek için tıkla ... [emoji19]
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi Nasilsin Anil-D' Alıntı: kirarim ben Genişletmek için tıkla ... [emoji19]
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abim hoşgeldin
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abim hoşgeldin
EmekHırsızı Üye SHS' Alıntı: Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell Genişletmek için tıkla ... içler acısı, kaçak netten farksızdır
SHS' Alıntı: Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell Genişletmek için tıkla ... içler acısı, kaçak netten farksızdır
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell Genişletmek için tıkla ... O kadar kotuleme en azindan sinirsiz
SHS' Alıntı: Ben hiç izlemiyorum, net kötü pttcell Genişletmek için tıkla ... O kadar kotuleme en azindan sinirsiz
beytullah6767 Üye Mr. Turk' Alıntı: Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz ! Genişletmek için tıkla ... Ooo hosgeldin
Mr. Turk' Alıntı: Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz ! Genişletmek için tıkla ... Ooo hosgeldin
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ortak
EmekHırsızı Üye The Shadow' Alıntı: Aleykum selam abi Nasilsin [emoji19] Genişletmek için tıkla ... mobil smileyleridemi ezberledin olmamış ama göremiyom pcden
The Shadow' Alıntı: Aleykum selam abi Nasilsin [emoji19] Genişletmek için tıkla ... mobil smileyleridemi ezberledin olmamış ama göremiyom pcden
007wolverine Üye Mr. Turk' Alıntı: Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz ! Genişletmek için tıkla ... bodrum ben muglaliyim
Mr. Turk' Alıntı: Süresiz ban yemiş ya la Bu forumu sevmeye başladım Bilmeyenler bilsin 20.09.1997 doğumluyum Aslen kırşehirliyim ama kırsehirde kimsem yok Uzun süre bodrumda yaşadım 1 yıldır ankaradayım ! 12. Sınıf bilişim teknolojileri okuyorum ! Sormak istediginiz bir sey var ise sorabilirsiniz ! Genişletmek için tıkla ... bodrum ben muglaliyim
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: O kadar kotuleme en azindan sinirsiz Genişletmek için tıkla ... evet o yüzden geçtim buna ama son bi kaç gündür sık kopuyor
frknkrc44' Alıntı: O kadar kotuleme en azindan sinirsiz Genişletmek için tıkla ... evet o yüzden geçtim buna ama son bi kaç gündür sık kopuyor
KingDroid Üye beytullah6767' Alıntı: Üzüldüm ben çizik olunca yarim saat kontrol ediyorum içim cız etti Genişletmek için tıkla ... Benim jelatin ciziliyo kafama takiyom mu bayagi cizigi var jelatinin
beytullah6767' Alıntı: Üzüldüm ben çizik olunca yarim saat kontrol ediyorum içim cız etti Genişletmek için tıkla ... Benim jelatin ciziliyo kafama takiyom mu bayagi cizigi var jelatinin
EmekHırsızı Üye frknkrc44' Alıntı: O kadar kotuleme en azindan sinirsiz Genişletmek için tıkla ... hızz yavaş değilmi
frknkrc44' Alıntı: O kadar kotuleme en azindan sinirsiz Genişletmek için tıkla ... hızz yavaş değilmi
UpOneTR Üye kavr' Alıntı: bodrum ben muglaliyim Genişletmek için tıkla ... Nabdurun yav Muğlanın neresindensin