Oğuzhan Üye kavr' Alıntı: iyi geceler nasilsiniz? Genişletmek için tıkla ... Kahvesini sade beklerken orta şekerli gelen bir insan nasılsa öyleyim işte. Siz? Artistik cümle kurma çalışması moden
kavr' Alıntı: iyi geceler nasilsiniz? Genişletmek için tıkla ... Kahvesini sade beklerken orta şekerli gelen bir insan nasılsa öyleyim işte. Siz? Artistik cümle kurma çalışması moden
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Yapma yav geçmiş olsun
Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Yapma yav geçmiş olsun
007wolverine Üye SHS' Alıntı: Naber İyiyim sen nasılsın İyiym sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi değilim
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Naber İyiyim sen nasılsın İyiym sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Neden la insan durduk yere s4 ekranini kirmaz [emoji17]
SHS' Alıntı: Naber İyiyim sen nasılsın İyiym sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Neden la insan durduk yere s4 ekranini kirmaz [emoji17]
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Hafta daha bitmedi. Genişletmek için tıkla ... Bu hafta bitene kadar bana ne kadar ozellestirme biliyosan anlat lutfen tmm mi ihtiyaci olanlar da faydalansin bende faydalanayim
The Shadow' Alıntı: Hafta daha bitmedi. Genişletmek için tıkla ... Bu hafta bitene kadar bana ne kadar ozellestirme biliyosan anlat lutfen tmm mi ihtiyaci olanlar da faydalansin bende faydalanayim
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Gusul al ne şanssız missin be
Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Gusul al ne şanssız missin be
mürteza16 Üye Nextman' Alıntı: Ortam gerici ve düzen bozan olursa gereken yapılır şimdiden uyarayım Genişletmek için tıkla ... geldi diyosun.
Nextman' Alıntı: Ortam gerici ve düzen bozan olursa gereken yapılır şimdiden uyarayım Genişletmek için tıkla ... geldi diyosun.
007wolverine Üye Oğuzhan' Alıntı: Kahvesini sade beklerken orta şekerli gelen bir insan nasılsa öyleyim işte. Siz? Artistik cümle kurma çalışması moden Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan' Alıntı: Kahvesini sade beklerken orta şekerli gelen bir insan nasılsa öyleyim işte. Siz? Artistik cümle kurma çalışması moden Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye KingOfPiez' Alıntı: İyi abi liseye gececegiz heyecan var biraz, sen ? Genişletmek için tıkla ... Bugün ilk günmüş gitmedin bende okul açılsında hemen bitsin istiyom
KingOfPiez' Alıntı: İyi abi liseye gececegiz heyecan var biraz, sen ? Genişletmek için tıkla ... Bugün ilk günmüş gitmedin bende okul açılsında hemen bitsin istiyom
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: gelmicem bir daha s4 ekranınida kırdım Genişletmek için tıkla ... Nasi becerdin?
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Gusul al ne şanssız missin be Genişletmek için tıkla ... [emoji1] kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Birak artik dusunmeyi
beytullah6767' Alıntı: Gusul al ne şanssız missin be Genişletmek için tıkla ... [emoji1] kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Birak artik dusunmeyi
EmekHırsızı Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsın ?
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsın ?