The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Bosuna 15 tl vermemis olduk Git bi gozluk yazdir artik goremiyosan Genişletmek için tıkla ... Gozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artik
frknkrc44' Alıntı: Bosuna 15 tl vermemis olduk Git bi gozluk yazdir artik goremiyosan Genişletmek için tıkla ... Gozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artik
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: kaça geçtin 3e mi Genişletmek için tıkla ... Evet iki haftadan az kaldi okul basliycak(.......)
The Nightmare' Alıntı: kaça geçtin 3e mi Genişletmek için tıkla ... Evet iki haftadan az kaldi okul basliycak(.......)
Enpatsu Shakugan Üye frknkrc44' Alıntı: Evet iki haftadan az kaldi okul basliycak(.......) Genişletmek için tıkla ... okulu özledim baslasın artık
frknkrc44' Alıntı: Evet iki haftadan az kaldi okul basliycak(.......) Genişletmek için tıkla ... okulu özledim baslasın artık
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Gozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artik Genişletmek için tıkla ... Benim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum iste
The Shadow' Alıntı: Gozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artik Genişletmek için tıkla ... Benim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum iste
YkPkY Üye The Nightmare' Alıntı: bira bağımlısı mısın yani alla alla Genişletmek için tıkla ... önüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem. içerim ama hergün içemem alkoliğim desem oda yok. ne iş anlamadım
The Nightmare' Alıntı: bira bağımlısı mısın yani alla alla Genişletmek için tıkla ... önüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem. içerim ama hergün içemem alkoliğim desem oda yok. ne iş anlamadım
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: okulu özledim baslasın artık Genişletmek için tıkla ... Ben hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsa
The Nightmare' Alıntı: okulu özledim baslasın artık Genişletmek için tıkla ... Ben hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsa
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Benim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum iste Genişletmek için tıkla ... O da kotu tabi Neyse hayirlisi olan olur yapacak bisey yok
frknkrc44' Alıntı: Benim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum iste Genişletmek için tıkla ... O da kotu tabi Neyse hayirlisi olan olur yapacak bisey yok
KingDroid Üye YkPkY' Alıntı: önüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem. içerim ama hergün içemem alkoliğim desem oda yok. ne iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Kafana takma
YkPkY' Alıntı: önüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem. içerim ama hergün içemem alkoliğim desem oda yok. ne iş anlamadım Genişletmek için tıkla ... Kafana takma
Enpatsu Shakugan Üye frknkrc44' Alıntı: Ben hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsa Genişletmek için tıkla ... sen yazın çalıştın mı
frknkrc44' Alıntı: Ben hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsa Genişletmek için tıkla ... sen yazın çalıştın mı
YkPkY Üye frknkrc44' Alıntı: Baska bi hobi yap iste Genişletmek için tıkla ... başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarak
frknkrc44' Alıntı: Baska bi hobi yap iste Genişletmek için tıkla ... başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarak
KingDroid Üye YkPkY' Alıntı: başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarak Genişletmek için tıkla ... cozum bulamadim valla
YkPkY' Alıntı: başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarak Genişletmek için tıkla ... cozum bulamadim valla
Enpatsu Shakugan Üye frknkrc44' Alıntı: Hayir Genişletmek için tıkla ... bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama
frknkrc44' Alıntı: Hayir Genişletmek için tıkla ... bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama Genişletmek için tıkla ... Evde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zaman
The Nightmare' Alıntı: bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama Genişletmek için tıkla ... Evde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zaman
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Evde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zaman Genişletmek için tıkla ... ortamı özledim bi yandan
The Shadow' Alıntı: Evde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zaman Genişletmek için tıkla ... ortamı özledim bi yandan
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama Genişletmek için tıkla ... Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan
The Nightmare' Alıntı: bak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama Genişletmek için tıkla ... Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan
YkPkY Üye canınız saolsun. amateme gidecektim oda kapanmış Ankarada. yani ne onla nede onsuz olmuyor gibi bişey. akşam 8,gece 2. zaten işsizim,battıkça batıyorum iice
canınız saolsun. amateme gidecektim oda kapanmış Ankarada. yani ne onla nede onsuz olmuyor gibi bişey. akşam 8,gece 2. zaten işsizim,battıkça batıyorum iice
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan Genişletmek için tıkla ... Root var sonucta olum degistir degistir istedigini yap bak ben hic sıkılıyo muyum
frknkrc44' Alıntı: Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan Genişletmek için tıkla ... Root var sonucta olum degistir degistir istedigini yap bak ben hic sıkılıyo muyum
Enpatsu Shakugan Üye frknkrc44' Alıntı: Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan Genişletmek için tıkla ... dışarı çık kankin falan yok mu
frknkrc44' Alıntı: Bende evde yatmaktan bunaldim yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan Genişletmek için tıkla ... dışarı çık kankin falan yok mu