İhtiyar007 Üye kavr' Alıntı: ben de iyiyim teşekkür ederim. n'apıyonuz/ Genişletmek için tıkla ... Sen nabüüün?
Revengeful Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Facebook kapattınmı sen mert Genişletmek için tıkla ... aynen dondurdum
007wolverine Üye SHS' Alıntı: yapacak bişey yok sen nabün Genişletmek için tıkla ... ben de yatıyorum öyle
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Hoşbuldum nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... Hic Sen nörüyon ? beytullah6767' Alıntı: Bu yeni antutu bozukya arkadaşı rusya romu atmaya ikna ediyordum telefonunda 500 mb boş yer var 32 gb hafıza karti fu ll dolu ayni anda antutu açtık o 4.2.2 ben 4.4.2 o 23k ben 20k aldim ram temizlemedi bile son uygulamalari kapatıp direk girdi Genişletmek için tıkla ... Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18]
SHS' Alıntı: Hoşbuldum nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... Hic Sen nörüyon ? beytullah6767' Alıntı: Bu yeni antutu bozukya arkadaşı rusya romu atmaya ikna ediyordum telefonunda 500 mb boş yer var 32 gb hafıza karti fu ll dolu ayni anda antutu açtık o 4.2.2 ben 4.4.2 o 23k ben 20k aldim ram temizlemedi bile son uygulamalari kapatıp direk girdi Genişletmek için tıkla ... Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18]
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Hic Sen nörüyon ? Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18] Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Hic Sen nörüyon ? Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18] Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Hic Sen nörüyon ? Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18] Genişletmek için tıkla ... benden de hiiç
The Shadow' Alıntı: Hic Sen nörüyon ? Antutu bence artik gercek sonuclari yansitmaya basladi [emoji18] Genişletmek için tıkla ... benden de hiiç
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: benden de hiiç Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: benden de hiiç Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Çok düşünceli gördüm seni Genişletmek için tıkla ... Dusunuyorum da ondan [emoji12]