minoo Üye KinG CrazY' Alıntı: şakalaşıyoruz adminim ? şikayet etmedim zaten Genişletmek için tıkla ... 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil.
KinG CrazY' Alıntı: şakalaşıyoruz adminim ? şikayet etmedim zaten Genişletmek için tıkla ... 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil.
KinG CrazY Üye minoo' Alıntı: 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Şikayet sistemini gereksiz kullanmayın. Genişletmek için tıkla ... 5 kez şikayet edeceğimi söyledim 1 kez kendimi 1 kez de @Anil-D şikayet ettim zaten şakaydı ? admin olmak zor iş kolay gelsin hayırlı işler
minoo' Alıntı: 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: 2 şikayetini de ben kapattım yahu bari bana şikayet etmedim deme. Konu içinde şakalaşın o zaman. Şikayet sisteminde değil. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Şikayet sistemini gereksiz kullanmayın. Genişletmek için tıkla ... 5 kez şikayet edeceğimi söyledim 1 kez kendimi 1 kez de @Anil-D şikayet ettim zaten şakaydı ? admin olmak zor iş kolay gelsin hayırlı işler
SHS Üye sen bu gidişle zor admin olursun benim yönetici olduğum forumlarda yapsan bunları banlardım seni
KinG CrazY Üye SHS' Alıntı: sen bu gidişle zor admin olursun benim yönetici olduğum forumlarda yapsan bunları banlardım seni Genişletmek için tıkla ... insan aşık olacağı insan le önceden çok kavga edermiş ben de admin olacağım için adminlerle kavga ediyorum ee nasılsın Metin abi hiç selam vermedin bu gece hayırdır
SHS' Alıntı: sen bu gidişle zor admin olursun benim yönetici olduğum forumlarda yapsan bunları banlardım seni Genişletmek için tıkla ... insan aşık olacağı insan le önceden çok kavga edermiş ben de admin olacağım için adminlerle kavga ediyorum ee nasılsın Metin abi hiç selam vermedin bu gece hayırdır
SHS Üye KinG CrazY' Alıntı: insan aşık olacağı insan le önceden çok kavga edermiş ben de admin olacağım için adminlerle kavga ediyorum ee nasılsın Metin abi hiç selam vermedin bu gece hayırdır Genişletmek için tıkla ... İşim vardı pek giremedim gayet iyiyim sen nasılsın Et et kavga sonra süresiz
KinG CrazY' Alıntı: insan aşık olacağı insan le önceden çok kavga edermiş ben de admin olacağım için adminlerle kavga ediyorum ee nasılsın Metin abi hiç selam vermedin bu gece hayırdır Genişletmek için tıkla ... İşim vardı pek giremedim gayet iyiyim sen nasılsın Et et kavga sonra süresiz
KinG CrazY Üye SHS' Alıntı: İşim vardı pek giremedim gayet iyiyim sen nasılsın Et et kavga sonra süresiz Genişletmek için tıkla ... iyiyim ne olsun bu geceyi sız atlatabilsem
SHS' Alıntı: İşim vardı pek giremedim gayet iyiyim sen nasılsın Et et kavga sonra süresiz Genişletmek için tıkla ... iyiyim ne olsun bu geceyi sız atlatabilsem
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Bu geceden sonrası da var yeğen. Genişletmek için tıkla ... mesajını şikayet mi etsem dayı ? :
Sucrofe' Alıntı: Bu geceden sonrası da var yeğen. Genişletmek için tıkla ... mesajını şikayet mi etsem dayı ? :
SHS Üye KinG CrazY' Alıntı: iyiyim ne olsun bu geceyi sız atlatabilsem Genişletmek için tıkla ... Fazla göze batıyon
KinG CrazY' Alıntı: iyiyim ne olsun bu geceyi sız atlatabilsem Genişletmek için tıkla ... Fazla göze batıyon
KinG CrazY Üye SHS' Alıntı: Fazla göze batıyon Genişletmek için tıkla ... önce şaka yapıyorduk Çok güzel devam ediyordu sonra....Kimse yok ben yatıyorum iyi geceler beyler
SHS' Alıntı: Fazla göze batıyon Genişletmek için tıkla ... önce şaka yapıyorduk Çok güzel devam ediyordu sonra....Kimse yok ben yatıyorum iyi geceler beyler
İhtiyar007 Üye soulsunicorn' Alıntı: @The Shadow nirdesiin Genişletmek için tıkla ... Kendini belli ettin şu an
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler keyifli sohbetler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, hayırlı geceler soulsunicorn' Alıntı: @The Shadow nirdesiin Genişletmek için tıkla ... Olum banlarlar lan nerden çıktı şimdi Güldürdün valla Eee nabüün ? @soulsunicorn
Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler keyifli sohbetler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, hayırlı geceler soulsunicorn' Alıntı: @The Shadow nirdesiin Genişletmek için tıkla ... Olum banlarlar lan nerden çıktı şimdi Güldürdün valla Eee nabüün ? @soulsunicorn
İhtiyar007 Üye soulsunicorn' Alıntı: biliyorum belli etmek için yaptım Genişletmek için tıkla ... Yine ban yersin
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam Hoşgeldin abi Nabüün ? soulsunicorn' Alıntı: neden banlanayım Genişletmek için tıkla ... Boşver şimdi yazarsam banlayabilirler seni direk bakıyosa konuya adminler
SHS' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam Hoşgeldin abi Nabüün ? soulsunicorn' Alıntı: neden banlanayım Genişletmek için tıkla ... Boşver şimdi yazarsam banlayabilirler seni direk bakıyosa konuya adminler