KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Vold.fstab editle sd kart varsa Genişletmek için tıkla ... o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda
The Shadow' Alıntı: Vold.fstab editle sd kart varsa Genişletmek için tıkla ... o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda
The Shadow Üye SHS' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Edit: oldu. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel edit o öyle
SHS' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Edit: oldu. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel edit o öyle
KinG CrazY Üye Revengeful' Alıntı: Len eşim olsa zaten burada senle mi konuşurdum Genişletmek için tıkla ... ben demiştim zaten evli adam gözleme yer mi hiç ama dedim admin yalan söylemez sana güvenmiştim mesajını şikayet ettim
Revengeful' Alıntı: Len eşim olsa zaten burada senle mi konuşurdum Genişletmek için tıkla ... ben demiştim zaten evli adam gözleme yer mi hiç ama dedim admin yalan söylemez sana güvenmiştim mesajını şikayet ettim
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda Genişletmek için tıkla ... Telefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadow
frknkrc44' Alıntı: o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda Genişletmek için tıkla ... Telefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadow
mürteza16 Üye frknkrc44' Alıntı: o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda Genişletmek için tıkla ... Yemişim garantisini. Yap gitsin işte.
frknkrc44' Alıntı: o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda Genişletmek için tıkla ... Yemişim garantisini. Yap gitsin işte.
The Shadow Üye KinG CrazY' Alıntı: ben demiştim zaten evli adam gözleme yer mi hiç ama dedim admin yalan söylemez sana güvenmiştim mesajını şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun
KinG CrazY' Alıntı: ben demiştim zaten evli adam gözleme yer mi hiç ama dedim admin yalan söylemez sana güvenmiştim mesajını şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi.
The Shadow' Alıntı: Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi.
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun Genişletmek için tıkla ... güvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorum
The Shadow' Alıntı: Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun Genişletmek için tıkla ... güvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorum
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Telefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadow Genişletmek için tıkla ... Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesin
The Shadow' Alıntı: Telefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadow Genişletmek için tıkla ... Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesin
KinG CrazY Üye Sandalyemin ayağı büküldü ya yamuk oturuyorum o değilde telefonu bilgisayara yakın koydum dııdıdıdııgıdıdıd diye ses geliyor ?
Sandalyemin ayağı büküldü ya yamuk oturuyorum o değilde telefonu bilgisayara yakın koydum dııdıdıdııgıdıdıd diye ses geliyor ?
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi. Genişletmek için tıkla ... Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi KinG CrazY' Alıntı: güvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok bi de etseydin
mürteza16' Alıntı: Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi. Genişletmek için tıkla ... Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi KinG CrazY' Alıntı: güvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok bi de etseydin
mürteza16 Üye frknkrc44' Alıntı: Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Tel ne?
frknkrc44' Alıntı: Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Tel ne?
KinG CrazY Üye KinG CrazY' Alıntı: Sandalyemin ayağı büküldü ya yamuk oturuyorum o değilde telefonu bilgisayara yakın koydum dııdıdıdııgıdıdıd diye ses geliyor ? Genişletmek için tıkla ...
KinG CrazY' Alıntı: Sandalyemin ayağı büküldü ya yamuk oturuyorum o değilde telefonu bilgisayara yakın koydum dııdıdıdııgıdıdıd diye ses geliyor ? Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi Genişletmek için tıkla ... Eskidendi ama. Son 3 aydır tek bi mesajı bile şikayet etmedim.
The Shadow' Alıntı: Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi Genişletmek için tıkla ... Eskidendi ama. Son 3 aydır tek bi mesajı bile şikayet etmedim.
Sucrofe Üye mürteza16' Alıntı: Kölkeyle ben. Az önce oldum Dikkatli bak. Genişletmek için tıkla ... Forumda Hacker Var! (3) - MaxiCep
mürteza16' Alıntı: Kölkeyle ben. Az önce oldum Dikkatli bak. Genişletmek için tıkla ... Forumda Hacker Var! (3) - MaxiCep