Sucrofe Üye KinG CrazY' Alıntı: Mesajını şikayet ettim yeter ya sabahtan beri aynı şey adam akıllı espiri yap ! Genişletmek için tıkla ... Kendi mesajını şikayet ederek kampanyamıza destek olabilirsin.
KinG CrazY' Alıntı: Mesajını şikayet ettim yeter ya sabahtan beri aynı şey adam akıllı espiri yap ! Genişletmek için tıkla ... Kendi mesajını şikayet ederek kampanyamıza destek olabilirsin.
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Kendini şikayet ederek kampanyamıza destek olabilirsin. Genişletmek için tıkla ... mesajını şikayet ettim ! inandınmı la
Sucrofe' Alıntı: Kendini şikayet ederek kampanyamıza destek olabilirsin. Genişletmek için tıkla ... mesajını şikayet ettim ! inandınmı la
SHS Üye KinG CrazY' Alıntı: sen maxitalk yap abi ? Genişletmek için tıkla ... yaptım bildirim gelmiyor onda da
KinG CrazY' Alıntı: sen maxitalk yap abi ? Genişletmek için tıkla ... yaptım bildirim gelmiyor onda da
The Shadow Üye SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte kafa dinleriz biraz
SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte kafa dinleriz biraz
KinG CrazY Üye SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... ismidemi aynı nasıl salladıysam artık
SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... ismidemi aynı nasıl salladıysam artık
KingDroid Üye SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... Bende cayir cayir geliyodu bildirimler
SHS' Alıntı: yaptım bildirim gelmiyor onda da Genişletmek için tıkla ... Bende cayir cayir geliyodu bildirimler
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Yapti ama o daha yavass Genişletmek için tıkla ... kendim yazabilsem hızlı bişey yapardım, içerik önemli değil hız olcak
frknkrc44' Alıntı: Yapti ama o daha yavass Genişletmek için tıkla ... kendim yazabilsem hızlı bişey yapardım, içerik önemli değil hız olcak
KingDroid Üye KinG CrazY' Alıntı: Peki kendi profilimi engellesem ne olur ? Genişletmek için tıkla ... Profiline belli bi sure giremezsin
KinG CrazY' Alıntı: Peki kendi profilimi engellesem ne olur ? Genişletmek için tıkla ... Profiline belli bi sure giremezsin
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Bende cayir cayir geliyodu bildirimler Genişletmek için tıkla ... bağlantıyla alakalı olabilir
frknkrc44' Alıntı: Bende cayir cayir geliyodu bildirimler Genişletmek için tıkla ... bağlantıyla alakalı olabilir
Sucrofe Üye KinG CrazY' Alıntı: Peki kendi profilimi engellesem ne olur ? Genişletmek için tıkla ... Kampanyamıza destek vererek kendi profilini şikayet edip engelleyebilirsin.
KinG CrazY' Alıntı: Peki kendi profilimi engellesem ne olur ? Genişletmek için tıkla ... Kampanyamıza destek vererek kendi profilini şikayet edip engelleyebilirsin.
KingDroid Üye SHS' Alıntı: bağlantıyla alakalı olabilir Genişletmek için tıkla ... Bende 128 kbps hiz
KinG CrazY Üye frknkrc44' Alıntı: Profiline belli bi sure giremezsin Genişletmek için tıkla ... zaten kendimi engelleyememki
frknkrc44' Alıntı: Profiline belli bi sure giremezsin Genişletmek için tıkla ... zaten kendimi engelleyememki
KingDroid Üye KinG CrazY' Alıntı: zaten kendimi engelleyememki Genişletmek için tıkla ... Bal gibi de atarsin bi hafta girmezsin iste ne guzel canimiz yemek istememis olur gece gece
KinG CrazY' Alıntı: zaten kendimi engelleyememki Genişletmek için tıkla ... Bal gibi de atarsin bi hafta girmezsin iste ne guzel canimiz yemek istememis olur gece gece
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Bal gibi de atarsin bi hafta girmezsin iste ne guzel canimiz yemek istememis olur gece gece Genişletmek için tıkla ... Aynı fikirdeyim
frknkrc44' Alıntı: Bal gibi de atarsin bi hafta girmezsin iste ne guzel canimiz yemek istememis olur gece gece Genişletmek için tıkla ... Aynı fikirdeyim
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Kampanyamıza destek vererek kendi profilini şikayet edip engelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... @Sucrofe yi dövmeye giderken ben (temsili)
Sucrofe' Alıntı: Kampanyamıza destek vererek kendi profilini şikayet edip engelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... @Sucrofe yi dövmeye giderken ben (temsili)