Sucrofe Üye KinG CrazY' Alıntı: sen g2 ye rom atarken öleceksin orası kesin orasını Allah bilir sana kalsa yarın ölecez hiç liseye de gitmeyelim telefonda almayalım ekmek suda içmeyelim yarın ölecez ya zaten Genişletmek için tıkla ... Sen verdiğim mesajı anlamadın, neyse.
KinG CrazY' Alıntı: sen g2 ye rom atarken öleceksin orası kesin orasını Allah bilir sana kalsa yarın ölecez hiç liseye de gitmeyelim telefonda almayalım ekmek suda içmeyelim yarın ölecez ya zaten Genişletmek için tıkla ... Sen verdiğim mesajı anlamadın, neyse.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Onu kadir abi de söledi ama bende imza kapalı bi anlayamadım komplo kuruyor tapatalk bana
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Youtube? Genişletmek için tıkla ... Girmiyorum. İzleyeceğim video falan varsa indirip izliyorum. Fakirlikten oluyor hepsi.
İhtiyar007' Alıntı: Youtube? Genişletmek için tıkla ... Girmiyorum. İzleyeceğim video falan varsa indirip izliyorum. Fakirlikten oluyor hepsi.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Youtube? Genişletmek için tıkla ... seni bi abime benzetiyorum, aynı tarz
mürteza16 Üye Mr. Turk' Alıntı: Çocuğun yaşıyla dalga geçme Genişletmek için tıkla ... O yaşta bunları yaşar mı sence?
Mr. Turk' Alıntı: Çocuğun yaşıyla dalga geçme Genişletmek için tıkla ... O yaşta bunları yaşar mı sence?
UpOneTR Üye 2600 Mah powerbank aldım Bilgisayardan 1-2 saat şarj ettim sonra tele taktim %35 şarj etti Şarj gostergesine dair hicbir ibare yok o kotu tavsiye ederim sizde alin
2600 Mah powerbank aldım Bilgisayardan 1-2 saat şarj ettim sonra tele taktim %35 şarj etti Şarj gostergesine dair hicbir ibare yok o kotu tavsiye ederim sizde alin
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Beni unuttunuz laa Genişletmek için tıkla ... Sen bekleyin hepinize çay koycam demedin mi
frknkrc44' Alıntı: Beni unuttunuz laa Genişletmek için tıkla ... Sen bekleyin hepinize çay koycam demedin mi
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: seni bi abime benzetiyorum, aynı tarz Genişletmek için tıkla ... Hangi tarz?
UpOneTR Üye mürteza16' Alıntı: O yaşta bunları yaşar mı sence? Genişletmek için tıkla ... Bu yeni nesi lçok fena olum ya
mürteza16' Alıntı: O yaşta bunları yaşar mı sence? Genişletmek için tıkla ... Bu yeni nesi lçok fena olum ya
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Mr. Turk' Alıntı: 2600 Mah powerbank aldım Bilgisayardan 1-2 saat şarj ettim sonra tele taktim %35 şarj etti Şarj gostergesine dair hicbir ibare yok o kotu tavsiye ederim sizde alin Genişletmek için tıkla ... Sen kaç nick değiştirdin öle
Mr. Turk' Alıntı: 2600 Mah powerbank aldım Bilgisayardan 1-2 saat şarj ettim sonra tele taktim %35 şarj etti Şarj gostergesine dair hicbir ibare yok o kotu tavsiye ederim sizde alin Genişletmek için tıkla ... Sen kaç nick değiştirdin öle
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Onu kadir abi de söledi ama bende imza kapalı bi anlayamadım komplo kuruyor tapatalk bana Genişletmek için tıkla ... Ferrari görünümlü Şahin
BLooD_ReG' Alıntı: Onu kadir abi de söledi ama bende imza kapalı bi anlayamadım komplo kuruyor tapatalk bana Genişletmek için tıkla ... Ferrari görünümlü Şahin
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Sen kaç nick değiştirdin öle Genişletmek için tıkla ... Kafama bozuldukça değistiriyorum
BLooD_ReG' Alıntı: Sen kaç nick değiştirdin öle Genişletmek için tıkla ... Kafama bozuldukça değistiriyorum
mürteza16 Üye Mr. Turk' Alıntı: Bu yeni nesi lçok fena olum ya Genişletmek için tıkla ... Aynen ya. 11-12 yaşında aşık oluyorlar. Kıza sevdiklerini söyleyip bekemedik cevap alınca kafayı buluyolar.
Mr. Turk' Alıntı: Bu yeni nesi lçok fena olum ya Genişletmek için tıkla ... Aynen ya. 11-12 yaşında aşık oluyorlar. Kıza sevdiklerini söyleyip bekemedik cevap alınca kafayı buluyolar.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Benim profil fotom 2 senelik gören 15 sanıyor meşgul adamım değiştirecek vaktim yok Yönetici tarafından düzenlendi: 30 Ağu 2014
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Sen verdiğim mesajı anlamadın, neyse. Genişletmek için tıkla ... anladım la ?