Perfect! Üye kolaj06' Alıntı: bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ben yıllar önce dedim ya izdivaç konusu lazım diye
kolaj06' Alıntı: bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ben yıllar önce dedim ya izdivaç konusu lazım diye
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: hoşbuldum.. ne olmuş kimin kısmeti kapanmış Genişletmek için tıkla ... merti senaya satacaktık (yada tam tersi) ama olmadı
loss_pain' Alıntı: hoşbuldum.. ne olmuş kimin kısmeti kapanmış Genişletmek için tıkla ... merti senaya satacaktık (yada tam tersi) ama olmadı
Toffee Üye Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... ıyy ne çabuk uyudunda rüya gördün sen
Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... ıyy ne çabuk uyudunda rüya gördün sen
Perfect! Üye rOcK4ever!' Alıntı: eyvallah halil hoşbuLduk Genişletmek için tıkla ... nasılsın --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... kanatların nerde senin bakayım
rOcK4ever!' Alıntı: eyvallah halil hoşbuLduk Genişletmek için tıkla ... nasılsın --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... kanatların nerde senin bakayım
greenmile Üye halil09' Alıntı: nasılsın --------------- Ekleme --------------- kanatların nerde senin bakayım Genişletmek için tıkla ... sinirliym oldukça berabere kaldık sen nasıLsın?
halil09' Alıntı: nasılsın --------------- Ekleme --------------- kanatların nerde senin bakayım Genişletmek için tıkla ... sinirliym oldukça berabere kaldık sen nasıLsın?
loss_pain Üye -sena-' Alıntı: mevzu uzun bi önceki sayfaları okuyunuz Genişletmek için tıkla ... hemen bi tarama yapıyım halil09' Alıntı: merti senaya satacaktık (yada tam tersi) ama olmadı Genişletmek için tıkla ... neleri kaçırmışım ya Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... nedense şaşırmadım sempatik insan
-sena-' Alıntı: mevzu uzun bi önceki sayfaları okuyunuz Genişletmek için tıkla ... hemen bi tarama yapıyım halil09' Alıntı: merti senaya satacaktık (yada tam tersi) ama olmadı Genişletmek için tıkla ... neleri kaçırmışım ya Revengeful' Alıntı: Kapıs kapıs gidiyorum Genişletmek için tıkla ... nedense şaşırmadım sempatik insan
Perfect! Üye rOcK4ever!' Alıntı: sinirliym oldukça berabere kaldık sen nasıLsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim beraberlik olduğu için mutluyum
rOcK4ever!' Alıntı: sinirliym oldukça berabere kaldık sen nasıLsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim beraberlik olduğu için mutluyum
greenmile Üye halil09' Alıntı: iyiyim beraberlik olduğu için mutluyum Genişletmek için tıkla ... galatasaraylı değilmisiniz hepiniz aynısınız
halil09' Alıntı: iyiyim beraberlik olduğu için mutluyum Genişletmek için tıkla ... galatasaraylı değilmisiniz hepiniz aynısınız
Burak Üye -sena-' Alıntı: junior mert'in yerini burak aldı resimlerle Genişletmek için tıkla ... junior mert kim bizim mert deme sakın
-sena-' Alıntı: junior mert'in yerini burak aldı resimlerle Genişletmek için tıkla ... junior mert kim bizim mert deme sakın
Perfect! Üye rOcK4ever!' Alıntı: galatasaraylı değilmisiniz hepiniz aynısınız Genişletmek için tıkla ... yani --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: neyse ya muhabbetinize doyum olmuyo valla ama ben gidiyorum ii geceler hepinize.. Genişletmek için tıkla ...
rOcK4ever!' Alıntı: galatasaraylı değilmisiniz hepiniz aynısınız Genişletmek için tıkla ... yani --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: neyse ya muhabbetinize doyum olmuyo valla ama ben gidiyorum ii geceler hepinize.. Genişletmek için tıkla ...
Toffee Üye burak2828' Alıntı: junior mert kim bizim mert deme sakın Genişletmek için tıkla ... yeni liseye başlicK OLAN MERT :d BJK'Lİ :d
burak2828' Alıntı: junior mert kim bizim mert deme sakın Genişletmek için tıkla ... yeni liseye başlicK OLAN MERT :d BJK'Lİ :d