The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Öyle bir şey mi dedim? Genişletmek için tıkla ... Evet SHS' Alıntı: ekran 320x240 android 2.1 mi ne var Genişletmek için tıkla ... Kaldı mı onlardan ya hala
İhtiyar007' Alıntı: Öyle bir şey mi dedim? Genişletmek için tıkla ... Evet SHS' Alıntı: ekran 320x240 android 2.1 mi ne var Genişletmek için tıkla ... Kaldı mı onlardan ya hala
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Telefon o kadar sinir bozucu yani. Kafana atmasın diye o yüzden dedim.
The Shadow' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Telefon o kadar sinir bozucu yani. Kafana atmasın diye o yüzden dedim.
SHS Üye KinG CrazY' Alıntı: banane ben onun sinir tahtasımıyım ? onun derdi beni ilgilendirmez ? ovvv android var mış Genişletmek için tıkla ... rootlamıştım bile
KinG CrazY' Alıntı: banane ben onun sinir tahtasımıyım ? onun derdi beni ilgilendirmez ? ovvv android var mış Genişletmek için tıkla ... rootlamıştım bile
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Telefon o kadar sinir bozucu yani. Kafana atmasın diye o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla ... Niye kafana atınca bozulan sinirler sana mı geçer ?
İhtiyar007' Alıntı: Telefon o kadar sinir bozucu yani. Kafana atmasın diye o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla ... Niye kafana atınca bozulan sinirler sana mı geçer ?
The Shadow Üye SHS' Alıntı: rootlamıştım bile Genişletmek için tıkla ... KinG CrazY' Alıntı: ne dalga geçmesi yanlış yazdığını söylemek için harkındayız dedim ? Genişletmek için tıkla ... Ama dalgamsı bir tavırla söyledin. Herkes bu davranışını görmezden gelmeyebilir.
SHS' Alıntı: rootlamıştım bile Genişletmek için tıkla ... KinG CrazY' Alıntı: ne dalga geçmesi yanlış yazdığını söylemek için harkındayız dedim ? Genişletmek için tıkla ... Ama dalgamsı bir tavırla söyledin. Herkes bu davranışını görmezden gelmeyebilir.
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Niye kafana atınca bozulan sinirler sana mı geçer ? Genişletmek için tıkla ... Bu tür mesajlar için; Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları - MaxiCep
The Shadow' Alıntı: Niye kafana atınca bozulan sinirler sana mı geçer ? Genişletmek için tıkla ... Bu tür mesajlar için; Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları - MaxiCep
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Bu tür mesajlar için; Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Tamam abi abarttım biraz -Heisenberg-' Alıntı: Bakın ben bu foruma fake gelmiştim ama @The Shadow u tanıdım ve sonra burada konuşmaya eğlenmeye dertlenmeye geldim lütfen kavga etmeyin siz kavga ederseniz hiç kimseye laf söyleme hakkınız yok @KinG CrazY @reflex Genişletmek için tıkla ... Vay be... -Heisenberg-' Alıntı: tamam sakin unutun şunu gidip yemek yiyem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
İhtiyar007' Alıntı: Bu tür mesajlar için; Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Tamam abi abarttım biraz -Heisenberg-' Alıntı: Bakın ben bu foruma fake gelmiştim ama @The Shadow u tanıdım ve sonra burada konuşmaya eğlenmeye dertlenmeye geldim lütfen kavga etmeyin siz kavga ederseniz hiç kimseye laf söyleme hakkınız yok @KinG CrazY @reflex Genişletmek için tıkla ... Vay be... -Heisenberg-' Alıntı: tamam sakin unutun şunu gidip yemek yiyem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
KinG CrazY Üye -Heisenberg-' Alıntı: tamam sakin unutun şunu gidip yemek yiyem Genişletmek için tıkla ... gece gece ne yemeği ?
-Heisenberg-' Alıntı: tamam sakin unutun şunu gidip yemek yiyem Genişletmek için tıkla ... gece gece ne yemeği ?
-Heisenberg- Üye dur babamın izin verdiği kadar kalayım @The Shadow KinG CrazY' Alıntı: gece gece ne yemeği ? Genişletmek için tıkla ... sucuklu yumurta gelin beklerim
dur babamın izin verdiği kadar kalayım @The Shadow KinG CrazY' Alıntı: gece gece ne yemeği ? Genişletmek için tıkla ... sucuklu yumurta gelin beklerim
KinG CrazY Üye MaxiDeal' Alıntı: Ben gacar, 12de ameliyat var dualariniz bekliyorum hakkınızı helal edin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler helal olsun
MaxiDeal' Alıntı: Ben gacar, 12de ameliyat var dualariniz bekliyorum hakkınızı helal edin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler helal olsun
SHS Üye MaxiDeal' Alıntı: Ben gacar, 12de ameliyat var dualariniz bekliyorum hakkınızı helal edin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... helal olsun Allah a emanet ol
MaxiDeal' Alıntı: Ben gacar, 12de ameliyat var dualariniz bekliyorum hakkınızı helal edin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... helal olsun Allah a emanet ol