Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

konuyu izleyen misafirler var. pek uygun olmaz onlar varken sonuçta özelimi açıyorum

kontrol edeyim izleyenler bi 10dk sonra yazarım
görseler ne olacak komik bir olay değildir büyük ihtimalle kimse de dalga geçmez bu forumda

SHS

Üye
Olay ne

Tepkiler: EmekHırsızı

SHS

Üye
Eklenti yükleyebiliyosan wordde yaz indirip okuruz

Yav uzun hikaye skypedan elemanla görüşüyodum aşağı inip bi yemek yiyim dedim sonra kardeşim satasmaya başladı malum çok yaramaz odaya kitledim kendimi ağlamaya başladı kapı kolunu kırdı filan sonra bana kitlendi

Bu saatte horoz mu öter be! üzüldüm ama emin ol benimki hic aileden cekmemissindir [emoji24]

küçükse kardeşin sana kitlenecek tabi kapyı kitlemek snn suçun bu ailenin görüşüdür

bnm görüşümse kapıyı istediğin zaman kitleyebilrsin ailen bile olsa özel bir işin olabilir o kapıya saldırmayıp sana seslenseydi ve snde kapıyı açmam diylnce tmm diyip gitseydi olurdu yani hertürlü suçlu o

SHS

Üye
aile büyükleri laftan anlamaz kişiler, illa kızacak yer arar, takmıycan kafana

Tepkiler: EmekHırsızı
içerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyor

bunu okuyan misafirlere hakkım haram olsun

içerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyor

bunu okuyan misafirlere hakkım haram olsun
takma o zaman kafana istediklerini desinler böyle çok önemseyince daha çok kızarlar iyi tmm de geç

SHS

Üye
Uslu çocuğu oyna