_YldZEneS_ Üye YkPkY' Alıntı: Çok şükür bu gecede yaşıyorum,ama sabaha belli olmaz GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim
YkPkY' Alıntı: Çok şükür bu gecede yaşıyorum,ama sabaha belli olmaz GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim
YkPkY Üye Hepimizin gün bitimindeki durumu,ama uykudan sonrası belli olmaz. O yüzden hayır olur inşallah kardeş hepimize GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Hepimizin gün bitimindeki durumu,ama uykudan sonrası belli olmaz. O yüzden hayır olur inşallah kardeş hepimize GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
YkPkY Üye mürteza16' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselâm GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
İhtiyar007 Üye KinG CrazY' Alıntı: Merhaba iyi geceler Dostlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba, İyi geceler.
KinG CrazY Üye 0MG90' Alıntı: Yarın 8 de kalkıcam ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... yarın öğlen 2 de kalkacağım ve uykum yok
0MG90' Alıntı: Yarın 8 de kalkıcam ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... yarın öğlen 2 de kalkacağım ve uykum yok
SHS Üye KinG CrazY' Alıntı: yarın öğlen 2 de kalkacağım ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... Aynen
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Yarın 8 de kalkıcam ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... Üç saat sonra kalkacağım ve uykum var
0MG90' Alıntı: Yarın 8 de kalkıcam ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... Üç saat sonra kalkacağım ve uykum var
0MG90 Üye KinG CrazY' Alıntı: yarın öğlen 2 de kalkacağım ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... sabah kalk spor yap tembel
KinG CrazY' Alıntı: yarın öğlen 2 de kalkacağım ve uykum yok Genişletmek için tıkla ... sabah kalk spor yap tembel
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Üç saat sonra kalkacağım ve uykum var Genişletmek için tıkla ... uyu alarmı en üst seviyeye aldım belki duymam falan :P
İhtiyar007' Alıntı: Üç saat sonra kalkacağım ve uykum var Genişletmek için tıkla ... uyu alarmı en üst seviyeye aldım belki duymam falan :P
KinG CrazY Üye 0MG90' Alıntı: sabah kalk spor yap tembel Genişletmek için tıkla ... yok ya zaten öğlen 5 de işe gidiyorum spor hakkında kalkıp gta da niko reyizi parkta koştururum
0MG90' Alıntı: sabah kalk spor yap tembel Genişletmek için tıkla ... yok ya zaten öğlen 5 de işe gidiyorum spor hakkında kalkıp gta da niko reyizi parkta koştururum