Keskor Üye Siycey' Alıntı: Çaldırırız saldırırız bende her şey olur Genişletmek için tıkla ... Sendede benimki bar whatsapp dan mesaj yolladım Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Siycey' Alıntı: Çaldırırız saldırırız bende her şey olur Genişletmek için tıkla ... Sendede benimki bar whatsapp dan mesaj yolladım Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Klavyeden ümidi kestim. Normalde üşengeçlikten kullanmam. Ayda yılda bir kullanma isteğim gelmiş. O da olmadı. Genişletmek için tıkla ... Seninki de çile be dostum valla
mürteza16' Alıntı: Klavyeden ümidi kestim. Normalde üşengeçlikten kullanmam. Ayda yılda bir kullanma isteğim gelmiş. O da olmadı. Genişletmek için tıkla ... Seninki de çile be dostum valla
Keskor Üye mürteza16' Alıntı: Klavyeden ümidi kestim. Normalde üşengeçlikten kullanmam. Ayda yılda bir kullanma isteğim gelmiş. O da olmadı. Genişletmek için tıkla ... Sen niye whatsapp kullanmıyosun ki? Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16' Alıntı: Klavyeden ümidi kestim. Normalde üşengeçlikten kullanmam. Ayda yılda bir kullanma isteğim gelmiş. O da olmadı. Genişletmek için tıkla ... Sen niye whatsapp kullanmıyosun ki? Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16 Üye Siycey' Alıntı: Seninki de çile be dostum valla Genişletmek için tıkla ... Aynen. Keskor' Alıntı: Sen niye whatsapp kullanmıyosun ki? Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Beleş wifime şifre koydular.
Siycey' Alıntı: Seninki de çile be dostum valla Genişletmek için tıkla ... Aynen. Keskor' Alıntı: Sen niye whatsapp kullanmıyosun ki? Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Beleş wifime şifre koydular.
Keskor Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Beleş wifime şifre koydular. Genişletmek için tıkla ... deme be Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16' Alıntı: Aynen. Beleş wifime şifre koydular. Genişletmek için tıkla ... deme be Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Keskor Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Beleş wifime şifre koydular. Genişletmek için tıkla ... E senin numara bende ne geziyor Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16' Alıntı: Aynen. Beleş wifime şifre koydular. Genişletmek için tıkla ... E senin numara bende ne geziyor Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16 Üye Keskor' Alıntı: deme be Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Keskor' Alıntı: E senin numara bende ne geziyor Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Almışsındır birisinden. Senyor keşten mi aldın?
Keskor' Alıntı: deme be Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Keskor' Alıntı: E senin numara bende ne geziyor Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Almışsındır birisinden. Senyor keşten mi aldın?
Keskor Üye mürteza16' Alıntı: Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Genişletmek için tıkla ... Cevaplamışsın zaten bilmem Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16' Alıntı: Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Genişletmek için tıkla ... Cevaplamışsın zaten bilmem Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16 Üye Keskor' Alıntı: Diğer sorumun cevabı ne Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Almışsındır birisinden. Senyor keşten mi aldın? Genişletmek için tıkla ... Siycey' Alıntı: Bende dayımla anlaştım aylık 20 liraya wifi şifresini aldım Genişletmek için tıkla ... Hesaplıymış.
Keskor' Alıntı: Diğer sorumun cevabı ne Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Maalesef. 2 yıl beleş kullandım. Sonunda bastılar şifreyi. Almışsındır birisinden. Senyor keşten mi aldın? Genişletmek için tıkla ... Siycey' Alıntı: Bende dayımla anlaştım aylık 20 liraya wifi şifresini aldım Genişletmek için tıkla ... Hesaplıymış.
Keskor Üye mürteza16' Alıntı: Hesaplıymış. Genişletmek için tıkla ... Pardon cevabı görmemiştim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
mürteza16' Alıntı: Hesaplıymış. Genişletmek için tıkla ... Pardon cevabı görmemiştim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Keskor Üye Siycey' Alıntı: 20 lira ucuz geldi Genişletmek için tıkla ... Kime söveyim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Siycey' Alıntı: 20 lira ucuz geldi Genişletmek için tıkla ... Kime söveyim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Keskor' Alıntı: Kime söveyim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ?
Keskor' Alıntı: Kime söveyim Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ?
Keskor Üye Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Keskor' Alıntı: Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Sivcev diye hesap aç asıl o zaman görüşürüz
Keskor' Alıntı: Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Sivcev diye hesap aç asıl o zaman görüşürüz
mürteza16 Üye Siycey' Alıntı: Hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Banlanmadan önce ana bacı hala teyze dini irki ve diğerlerine söver
Siycey' Alıntı: Hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Banlanmadan önce ana bacı hala teyze dini irki ve diğerlerine söver
Keskor Üye Siycey' Alıntı: Sivcev diye hesap aç asıl o zaman görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Sana ss atarım hadi bb Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
Siycey' Alıntı: Sivcev diye hesap aç asıl o zaman görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Sana ss atarım hadi bb Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz
The Shadow Üye Keskor' Alıntı: Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Artik kariyerin bitti berk. Hem whatsapp ta hem maxide. Cehennnemin dibinde iyi eglenceler
Keskor' Alıntı: Neyse ben yatıyorum banlanırsam sivcev ile görüşürüz banlanmazsam buradan devam Adım Khan değil. Ama Berk olabilir. zzz Genişletmek için tıkla ... Artik kariyerin bitti berk. Hem whatsapp ta hem maxide. Cehennnemin dibinde iyi eglenceler