mürteza16
Üye
Abim sağolsun. Ne olmadıki.noldu pc ye
Aynen.El mi koydular pc neAman gunde 10-15 rom kurma da psikolojin bozulur ben diyim 3-4 tane yeter
2.3.5 Rezillik.Saglam rom gibiStock android kac sizin ?
naptı D:Abim sağolsun. Ne olmadıki.
Aynen.Hergün rom değiştirmem zaten. Stabil olanı bulsam yeter.
2.3.5 Rezillik.
Abim sağolsun. Ne olmadıki.
Aynen.Hergün rom değiştirmem zaten. Stabil olanı bulsam yeter.
2.3.5 Rezillik.
Win7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı.naptı D:
Win7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı.Babam Buna orjinal sürüm yüklesin diye radyo sahibine götürdü. Radyo sahibinede haciz gelmiş. Haciz gelincede. Bizim pc gitti. Yaklaşık 1,5 sens oldu. Yok ortalıkta.
Film gibi laWin7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı.Babam Buna orjinal sürüm yüklesin diye radyo sahibine götürdü. Radyo sahibinede haciz gelmiş. Haciz gelincede. Bizim pc gitti. Yaklaşık 1,5 sens oldu. Yok ortalıkta.
kötü bir son olmuş, üzüldüm senin adınaWin7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı.Babam Buna orjinal sürüm yüklesin diye radyo sahibine götürdü. Radyo sahibinede haciz gelmiş. Haciz gelincede. Bizim pc gitti. Yaklaşık 1,5 sens oldu. Yok ortalıkta.
maalesef. Telefonu alalı 1,5 sene oldu amaPC ye olanlar kulaga pek hayra alamet gelmiyor 2.3.5 mi
Aynen be.2.3.5 çok az be
o ne ya film gibi
görüşürüzneyse ben kaçar sahur vakti
neyse ben kaçar sahur vakti
Halinden anlarim gb li telefon kullandim bol bolmaalesef. Telefonu alalı 1,5 sene oldu ama
Aynen be.
Sağol.Film gibi laGecmis olsun
Daha binlerce kötü sonum oldu. Abim 5-6 oyun cd'mizi arkadaşına verdi. Arkadaşı geri vermedi oyunları. Oyunlarda 100-150 lira eder.kötü bir son olmuş, üzüldüm senin adına
neyse ben kaçar sahur vakti
AsSelamun aleykum
Sağol.
Daha binlerce kötü sonum oldu. Abim 5-6 oyun cd'mizi arkadaşına verdi. Arkadaşı geri vermedi oyunları. Oyunlarda 100-150 lira eder.
O eziyeti çektin yani. Şuan klavye benim hızıma zor yetişiyor.Hayirli sahurlar
Halinden anlarim gb li telefon kullandim bol bol
Hemde çok iyi. 1800 liraydı.@mürteza16 PC iyi miydi bari
O eziyeti çektin yani. Şuan klavye benim hızıma zor yetişiyor.
Hemde çok iyi. 1800 liraydı.
Birde oyunları görsen varya. 2-3 tanesini oynamak nasip oldu sadece.Sanssizlik Arkadasinin yerinde olmak isterdim ama
özelliklerini sordum, fiyatını değilO eziyeti çektin yani. Şuan klavye benim hızıma zor yetişiyor.
Hemde çok iyi. 1800 liraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?