AIS Üye mürteza16' Alıntı: Yanlış alıntı yapmana sinirlendim. Yönetici olsam güzel olur elbette. Ama karar adminlerin. Genişletmek için tıkla ... Seni yapım o zaman
mürteza16' Alıntı: Yanlış alıntı yapmana sinirlendim. Yönetici olsam güzel olur elbette. Ama karar adminlerin. Genişletmek için tıkla ... Seni yapım o zaman
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Yanlış alıntı yapmana sinirlendim. Yönetici olsam güzel olur elbette. Ama karar adminlerin. Genişletmek için tıkla ... Oyum sana artis oğlan Seçim vaatlerini sırala bakalım.
mürteza16' Alıntı: Yanlış alıntı yapmana sinirlendim. Yönetici olsam güzel olur elbette. Ama karar adminlerin. Genişletmek için tıkla ... Oyum sana artis oğlan Seçim vaatlerini sırala bakalım.
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: "Yuttun" Geçmiş zaman... Genişletmek için tıkla ... Türkçesi kaçtı acaba arkadaşın? (5. sınıf konusu çünkü )
İhtiyar007' Alıntı: "Yuttun" Geçmiş zaman... Genişletmek için tıkla ... Türkçesi kaçtı acaba arkadaşın? (5. sınıf konusu çünkü )
AIS Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ... Hoşça kal
Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ... Hoşça kal
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Türkçesi kaçtı acaba arkadaşın? (5. sınıf konusu çünkü ) Genişletmek için tıkla ... Azeri galiba
mürteza16' Alıntı: Türkçesi kaçtı acaba arkadaşın? (5. sınıf konusu çünkü ) Genişletmek için tıkla ... Azeri galiba
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Oyum sana artis oğlan Seçim vaatlerini sırala bakalım. Genişletmek için tıkla ... Symbian bölümüne üye çekmek için havuz, Androiddeki gereksiz tartışmalar için badigart, Diğer bölümlerde yanlışı olana iP ban.!
İhtiyar007' Alıntı: Oyum sana artis oğlan Seçim vaatlerini sırala bakalım. Genişletmek için tıkla ... Symbian bölümüne üye çekmek için havuz, Androiddeki gereksiz tartışmalar için badigart, Diğer bölümlerde yanlışı olana iP ban.!
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Anlamana sevindim... Genişletmek için tıkla ... Ben anlıyorum. Ama onu söylemek istiyorum ki şimdi ban yemiyorum
İhtiyar007' Alıntı: Anlamana sevindim... Genişletmek için tıkla ... Ben anlıyorum. Ama onu söylemek istiyorum ki şimdi ban yemiyorum
İhtiyar007 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz inşaallah
Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz inşaallah
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse benimde gitmem lazım hadi görüşürüz ya da görüşmeyiz her neyse Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Symbian bölümüne üye çekmek için havuz, Androiddeki gereksiz tartışmalar için badigart, Diğer bölümlerde yanlışı olana iP ban.! Genişletmek için tıkla ... Vuhuuuu Rep sistemi de gelecek mi?
mürteza16' Alıntı: Symbian bölümüne üye çekmek için havuz, Androiddeki gereksiz tartışmalar için badigart, Diğer bölümlerde yanlışı olana iP ban.! Genişletmek için tıkla ... Vuhuuuu Rep sistemi de gelecek mi?
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Ben anlıyorum. Ama onu söylemek istiyorum ki şimdi ban yemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yakında şirinleri bile görebilirsin
polam234' Alıntı: Ben anlıyorum. Ama onu söylemek istiyorum ki şimdi ban yemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yakında şirinleri bile görebilirsin
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Vuhuuuu Rep sistemi de gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Gelecek. Teşekkür butonu olacak. polam234' Alıntı: Bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Vuhuuuu Rep sistemi de gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Gelecek. Teşekkür butonu olacak. polam234' Alıntı: Bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Gelecek. Teşekkür butonu olacak. Genişletmek için tıkla ... O iş zaten yapıldı Teşekkür yerine beğeni geldi
mürteza16' Alıntı: Gelecek. Teşekkür butonu olacak. Genişletmek için tıkla ... O iş zaten yapıldı Teşekkür yerine beğeni geldi
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Tabi her politikacının söylediği gibi bunların çoğu olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Keşke bunu seçimden sonra söyleseydin
mürteza16' Alıntı: Tabi her politikacının söylediği gibi bunların çoğu olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Keşke bunu seçimden sonra söyleseydin