Toffee Üye Love Prince' Alıntı: teşekkürler iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... cevap aşağıda -sena-' Alıntı: iyiyim sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ...
Love Prince' Alıntı: teşekkürler iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... cevap aşağıda -sena-' Alıntı: iyiyim sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ...
Toffee Üye Mert' Alıntı: İyi akşamlar. Ben geldim Genişletmek için tıkla ... sanada ii akşamlar hoşgeldin rOcK4ever!' Alıntı: bizi takan yok Genişletmek için tıkla ... ayıpsın dedim ya iyiyim sen nasılsın diye
Mert' Alıntı: İyi akşamlar. Ben geldim Genişletmek için tıkla ... sanada ii akşamlar hoşgeldin rOcK4ever!' Alıntı: bizi takan yok Genişletmek için tıkla ... ayıpsın dedim ya iyiyim sen nasılsın diye
Toffee Üye rOcK4ever!' Alıntı: sen onu love prince a yolladın ama Genişletmek için tıkla ... hayır sana attım aynı şeyi hüseyin abi de sorunca kendi azdığımı alıntı yaptım cvp aşağıda dedim yani sanaydı demek istediğim Revengeful' Alıntı: Selam gençlik Genişletmek için tıkla ... slm mert
rOcK4ever!' Alıntı: sen onu love prince a yolladın ama Genişletmek için tıkla ... hayır sana attım aynı şeyi hüseyin abi de sorunca kendi azdığımı alıntı yaptım cvp aşağıda dedim yani sanaydı demek istediğim Revengeful' Alıntı: Selam gençlik Genişletmek için tıkla ... slm mert
greenmile Üye -sena-' Alıntı: hayır sana attım aynı şeyi hüseyin abi de sorunca kendi azdığımı alıntı yaptım cvp aşağıda dedim yani sanaydı demek istediğim Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman affediyorum seni sağol bende iyiyim (: --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: slm gençler Genişletmek için tıkla ... sanada sLm qenç
-sena-' Alıntı: hayır sana attım aynı şeyi hüseyin abi de sorunca kendi azdığımı alıntı yaptım cvp aşağıda dedim yani sanaydı demek istediğim Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman affediyorum seni sağol bende iyiyim (: --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: slm gençler Genişletmek için tıkla ... sanada sLm qenç
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: iyigeceler hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... sağol sonunda geldim ama çok yoruldum ya 7 saatte 120 km yaptım yaya gezdiklerim hariç
loss_pain' Alıntı: iyigeceler hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... sağol sonunda geldim ama çok yoruldum ya 7 saatte 120 km yaptım yaya gezdiklerim hariç
loss_pain Üye rOcK4ever!' Alıntı: hmm...can sıkıntısı bende de var ya Genişletmek için tıkla ... bugün herkez böyle sanırım halil09' Alıntı: sağol sonunda geldim ama çok yoruldum ya 7 saatte 120 km yaptım yaya gezdiklerim hariç Genişletmek için tıkla ... bugün 5e kadar oturamazsın
rOcK4ever!' Alıntı: hmm...can sıkıntısı bende de var ya Genişletmek için tıkla ... bugün herkez böyle sanırım halil09' Alıntı: sağol sonunda geldim ama çok yoruldum ya 7 saatte 120 km yaptım yaya gezdiklerim hariç Genişletmek için tıkla ... bugün 5e kadar oturamazsın
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: bugün 5e kadar oturamazsın Genişletmek için tıkla ... otururum ya nolcak 5 elimin kiri ama yarın direksiyon sınavım var sonra uyumayayım sınavda
loss_pain' Alıntı: bugün 5e kadar oturamazsın Genişletmek için tıkla ... otururum ya nolcak 5 elimin kiri ama yarın direksiyon sınavım var sonra uyumayayım sınavda