0MG90 Üye Electricwizard' Alıntı: niye millete,adminlere küfür saydırana ...... mesaj attık kötü mü yaptım benden başka yazanlarda vardı. Genişletmek için tıkla ... Beni ilgilendirmez, forum kuralı, ayrım mı yapıcam?
Electricwizard' Alıntı: niye millete,adminlere küfür saydırana ...... mesaj attık kötü mü yaptım benden başka yazanlarda vardı. Genişletmek için tıkla ... Beni ilgilendirmez, forum kuralı, ayrım mı yapıcam?
aLoNeAnqe Üye 0MG90' Alıntı: Beni ilgilendirmez, forum kuralı, ayrım mı yapıcam? Genişletmek için tıkla ... öyle olsun hadi
0MG90' Alıntı: Beni ilgilendirmez, forum kuralı, ayrım mı yapıcam? Genişletmek için tıkla ... öyle olsun hadi
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Elbette. 9-10 ay önce. Genişletmek için tıkla ... Hmmm Adminler gormemis galiba ceza puani yememisim orda
mürteza16' Alıntı: Elbette. 9-10 ay önce. Genişletmek için tıkla ... Hmmm Adminler gormemis galiba ceza puani yememisim orda
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: nabiyonuz lan burda Genişletmek için tıkla ... Kfahaa geldi. Bana ve adminlere sövdü
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Kfahaa geldi. Bana ve adminlere sövdü Genişletmek için tıkla ... oo haberimiz hic yok
mürteza16' Alıntı: Kfahaa geldi. Bana ve adminlere sövdü Genişletmek için tıkla ... oo haberimiz hic yok
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Hmmm Adminler gormemis galiba ceza puani yememisim orda Genişletmek için tıkla ... Şikayet etmemiştim
The Shadow' Alıntı: Hmmm Adminler gormemis galiba ceza puani yememisim orda Genişletmek için tıkla ... Şikayet etmemiştim
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: oo haberimiz hic yok Genişletmek için tıkla ... Ayda bir giriyon zaten nerden olcak
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Şikayet etmemiştim Genişletmek için tıkla ... Adamsin Yoksa su an the shadow olmazdi tam sinirdaydim o zaman
mürteza16' Alıntı: Şikayet etmemiştim Genişletmek için tıkla ... Adamsin Yoksa su an the shadow olmazdi tam sinirdaydim o zaman
NEXUS Üye Anil-D' Alıntı: oo haberimiz hic yok Genişletmek için tıkla ... oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti.
Anil-D' Alıntı: oo haberimiz hic yok Genişletmek için tıkla ... oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti.
mürteza16 Üye Mudanya yürüyerek yazmak ne zormus la. Oturdum deniz kenarına. Anil-D' Alıntı: oo haberimiz hic yok Genişletmek için tıkla ... Ama öyle bir sövdüki…
Mudanya yürüyerek yazmak ne zormus la. Oturdum deniz kenarına. Anil-D' Alıntı: oo haberimiz hic yok Genişletmek için tıkla ... Ama öyle bir sövdüki…
aLoNeAnqe Üye .NeXuS.' Alıntı: oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti. Genişletmek için tıkla ... öncede başka bir konu açmıştı neydi gene bir gün müydü
.NeXuS.' Alıntı: oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti. Genişletmek için tıkla ... öncede başka bir konu açmıştı neydi gene bir gün müydü
Anil-D Üye .NeXuS.' Alıntı: oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti. Genişletmek için tıkla ... naber adamim
.NeXuS.' Alıntı: oha diye bir konu açmış adminlere ve tartışmaya girdiği mürteza'ya küfürler etti. Genişletmek için tıkla ... naber adamim
BrainHacker Üye The Shadow' Alıntı: Aynen @BrainHacker da vardi sanirim Genişletmek için tıkla ... Engel olmaya çalışıyordum ve küfür etmedim.. :O
The Shadow' Alıntı: Aynen @BrainHacker da vardi sanirim Genişletmek için tıkla ... Engel olmaya çalışıyordum ve küfür etmedim.. :O
aLoNeAnqe Üye BrainHacker' Alıntı: Engel olmaya çalışıyordum ve küfür etmedim.. :O Genişletmek için tıkla ... bende açık açık küfür etmedim aslında
BrainHacker' Alıntı: Engel olmaya çalışıyordum ve küfür etmedim.. :O Genişletmek için tıkla ... bende açık açık küfür etmedim aslında
The Shadow Üye BrainHacker' Alıntı: Engel olmaya çalışıyordum ve küfür etmedim.. :O Genişletmek için tıkla ...