0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Ve bana. Genişletmek için tıkla ... Onu görmedim Bu gelende sövüyordu neden ban yememiş
mürteza16' Alıntı: Ve bana. Genişletmek için tıkla ... Onu görmedim Bu gelende sövüyordu neden ban yememiş
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: senin anlıyacağını zannetmiştim , seninle tartışmaya giren , adminlerle arası kötü olup erol admine laf sokan oydu bana erol admine laf soktum demişti gayet açık Genişletmek için tıkla ... Onları okuyunca beynim durdu
.NeXuS.' Alıntı: senin anlıyacağını zannetmiştim , seninle tartışmaya giren , adminlerle arası kötü olup erol admine laf sokan oydu bana erol admine laf soktum demişti gayet açık Genişletmek için tıkla ... Onları okuyunca beynim durdu
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: konu kapatılmadan önce papakudioflu admin konuyu izliyordu konuya konu kapatılıyor yadım Genişletmek için tıkla ... Uyari alarmi
.NeXuS.' Alıntı: konu kapatılmadan önce papakudioflu admin konuyu izliyordu konuya konu kapatılıyor yadım Genişletmek için tıkla ... Uyari alarmi
aLoNeAnqe Üye The Shadow' Alıntı: Konuya olumsuz mesaj atan herkese Genişletmek için tıkla ... bana sövmedi ben onunla çok uğraştım öğlende çok uğraşmıştım
The Shadow' Alıntı: Konuya olumsuz mesaj atan herkese Genişletmek için tıkla ... bana sövmedi ben onunla çok uğraştım öğlende çok uğraşmıştım
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Banlanan biri hesap açmış adminlere sövüyordu Genişletmek için tıkla ... He tamam
The Shadow Üye Electricwizard' Alıntı: bana sövmedi ben onunla çok uğraştım öğlende çok uğraşmıştım Genişletmek için tıkla ... Evet gordum
Electricwizard' Alıntı: bana sövmedi ben onunla çok uğraştım öğlende çok uğraşmıştım Genişletmek için tıkla ... Evet gordum
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Konuya olumsuz mesaj atan herkese Genişletmek için tıkla ... Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü
The Shadow' Alıntı: Konuya olumsuz mesaj atan herkese Genişletmek için tıkla ... Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü
aLoNeAnqe Üye mürteza16' Alıntı: Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü Genişletmek için tıkla ... ben kafaya takarım sizin kafa rahat mı
mürteza16' Alıntı: Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü Genişletmek için tıkla ... ben kafaya takarım sizin kafa rahat mı
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: He tamam Genişletmek için tıkla ... yav banlanmış adminlere ve sevmediği tartıştığı mürteza'ya laf atıyor klasik kuruşluk bir insan
The Nightmare' Alıntı: He tamam Genişletmek için tıkla ... yav banlanmış adminlere ve sevmediği tartıştığı mürteza'ya laf atıyor klasik kuruşluk bir insan
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü Genişletmek için tıkla ... Sana niye sovduler
mürteza16' Alıntı: Erol Reşwan ozan ve bana konuda sövdü Genişletmek için tıkla ... Sana niye sovduler
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: yav banlanmış adminlere ve sevmediği tartıştığı mürteza'ya laf atıyor klasik kuruşluk bir insan Genişletmek için tıkla ... Aynen Kac kisinin ceza puani yemesine mal olacak belki
.NeXuS.' Alıntı: yav banlanmış adminlere ve sevmediği tartıştığı mürteza'ya laf atıyor klasik kuruşluk bir insan Genişletmek için tıkla ... Aynen Kac kisinin ceza puani yemesine mal olacak belki
0MG90 Üye Electricwizard' Alıntı: ben kafaya takarım sizin kafa rahat mı Genişletmek için tıkla ... sende orada küfür etmiştin şikayet ettim ama ceza almadın mı?
Electricwizard' Alıntı: ben kafaya takarım sizin kafa rahat mı Genişletmek için tıkla ... sende orada küfür etmiştin şikayet ettim ama ceza almadın mı?
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: Aynen Kac kisinin ceza puani yemesine mal olacak belki Genişletmek için tıkla ... ceza puanı verilmez , destekleyene verilir bence
The Shadow' Alıntı: Aynen Kac kisinin ceza puani yemesine mal olacak belki Genişletmek için tıkla ... ceza puanı verilmez , destekleyene verilir bence
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Sana niye sovduler Genişletmek için tıkla ... Oglendeki konuda murteza susturdu onlari ondan olabilir belki
The Nightmare' Alıntı: Sana niye sovduler Genişletmek için tıkla ... Oglendeki konuda murteza susturdu onlari ondan olabilir belki
mürteza16 Üye Electricwizard' Alıntı: ben kafaya takarım sizin kafa rahat mı Genişletmek için tıkla ... Takılı
aLoNeAnqe Üye 0MG90' Alıntı: sende orada küfür etmiştin şikayet ettim ama ceza almadın mı? Genişletmek için tıkla ... ya gözünü seveyim ne yaptın sennn
0MG90' Alıntı: sende orada küfür etmiştin şikayet ettim ama ceza almadın mı? Genişletmek için tıkla ... ya gözünü seveyim ne yaptın sennn
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Sana niye sovduler Genişletmek için tıkla ... Ben herkesle kavgalıyım
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Sana niye sovduler Genişletmek için tıkla ... @mürteza16 ile @kfahaa tartışmaya girmişti tabikide o yüzden
The Nightmare' Alıntı: Sana niye sovduler Genişletmek için tıkla ... @mürteza16 ile @kfahaa tartışmaya girmişti tabikide o yüzden