Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi.
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da. Hayırlı ramazanlar.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam komutanım
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam komutanım
AlexsandroZ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm müdavimler. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gökçen bey abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım kardeşim seni sormalı! Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
-qarapapaq-' Alıntı: Gökçen bey abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım kardeşim seni sormalı! Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
OttomaN TigeR Üye Eee nasılsınız bakalım gençler? Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim canım kardeşim seni sormalı! Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Abi niye bana yazarken hep ünlem işareti kullanıyorsun, valla kendimi bir garip hissediyorum. Şükür valla bir kaç gündür huzurluyum.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim canım kardeşim seni sormalı! Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Abi niye bana yazarken hep ünlem işareti kullanıyorsun, valla kendimi bir garip hissediyorum. Şükür valla bir kaç gündür huzurluyum.
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam komutanım Genişletmek için tıkla ... Ooo posta da buradaymış. Nabün? Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam komutanım Genişletmek için tıkla ... Ooo posta da buradaymış. Nabün? Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Abi niye bana yazarken hep ünlem işareti kullanıyorsun, valla kendimi bir garip hissediyorum. Şükür valla bir kaç gündür huzurluyum. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten samimiyetle düşündüğümü belirtmek için genelde ünlem işareti kullanırım. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
-qarapapaq-' Alıntı: Abi niye bana yazarken hep ünlem işareti kullanıyorsun, valla kendimi bir garip hissediyorum. Şükür valla bir kaç gündür huzurluyum. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten samimiyetle düşündüğümü belirtmek için genelde ünlem işareti kullanırım. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Herkese hayırlı geceler, hayırlı sahurlar. Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Eee nasılsınız bakalım gençler? Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Şükür abi seni sormalı
mürteza16' Alıntı: Herkese hayırlı geceler, hayırlı sahurlar. Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Eee nasılsınız bakalım gençler? Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Şükür abi seni sormalı
AlexsandroZ Üye Yardım - geçen yine - MaxiCep Arkadaşlar lütfen bu konuyu açan aşağalık yaratığın banlanması için yetkililere haber verin.Defalarca şikayet ettim ama nafile.
Yardım - geçen yine - MaxiCep Arkadaşlar lütfen bu konuyu açan aşağalık yaratığın banlanması için yetkililere haber verin.Defalarca şikayet ettim ama nafile.
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Şükür abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Taş gibiyim başkan, birazdan çekeceğim aminoasiti bomba gibi olacam inşallah Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
İhtiyar007' Alıntı: Şükür abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Taş gibiyim başkan, birazdan çekeceğim aminoasiti bomba gibi olacam inşallah Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Invoke Üye Ankaradakiler fazla oyalanmayın da yemeğinizi yiyin. Herkese hayırlı sahurlar/sabahlar/ramazanlar diliyorum.
Ankaradakiler fazla oyalanmayın da yemeğinizi yiyin. Herkese hayırlı sahurlar/sabahlar/ramazanlar diliyorum.
OttomaN TigeR Üye Sonra görüşürüz acilen kaçıyorum. Selametle. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Sonra görüşürüz acilen kaçıyorum. Selametle. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gerçekten samimiyetle düşündüğümü belirtmek için genelde ünlem işareti kullanırım. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Hee, peki o zaman. Kendine iyi bak abim. İnşallah duaların kabul olur bu güzel vakitlerde.
OttomaN TigeR' Alıntı: Gerçekten samimiyetle düşündüğümü belirtmek için genelde ünlem işareti kullanırım. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... Hee, peki o zaman. Kendine iyi bak abim. İnşallah duaların kabul olur bu güzel vakitlerde.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sonra görüşürüz acilen kaçıyorum. Selametle. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Taş gibiyim başkan, birazdan çekeceğim aminoasiti bomba gibi olacam inşallah Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Sonra görüşürüz acilen kaçıyorum. Selametle. Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Taş gibiyim başkan, birazdan çekeceğim aminoasiti bomba gibi olacam inşallah Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim... Genişletmek için tıkla ...
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: Bende yapıcam. Hazırlanıyorum. Daha ezana 1 saat var. Genişletmek için tıkla ... hangi il benim bolu
mürteza16' Alıntı: Bende yapıcam. Hazırlanıyorum. Daha ezana 1 saat var. Genişletmek için tıkla ... hangi il benim bolu