Toffee Üye bende sadece baba-oğul kavgaları oluyo sanıodum devir değişti kardeş baba-kız moda artık :d hayırdır nedir kavga nedeni
bende sadece baba-oğul kavgaları oluyo sanıodum devir değişti kardeş baba-kız moda artık :d hayırdır nedir kavga nedeni
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: En azından kızsın, baba oğul kavgaları fena oluyo Genişletmek için tıkla ... evet abimden biliyorum halil09' Alıntı: ciddimisin Genişletmek için tıkla ... korkma yahu morluk bende değil babamda sinirle bana dönerken kafasını dolaba çarptı gözüne denk geldi içim yandı yahu -sena-' Alıntı: bende sadece baba-oğul kavgaları oluyo sanıodum devir değişti kardeş baba-kız moda artık :d hayırdır nedir kavga nedeni Genişletmek için tıkla ... ya gitmiş bana sormadan komşuyla anlaşmış internet için.. ortak kullancakmışız.. babam bağlanıyo ,ben burdan bide onlar bağlancak internet yavaşlıcak iyice.. deli etti beni birazda abarttım
Revengeful' Alıntı: En azından kızsın, baba oğul kavgaları fena oluyo Genişletmek için tıkla ... evet abimden biliyorum halil09' Alıntı: ciddimisin Genişletmek için tıkla ... korkma yahu morluk bende değil babamda sinirle bana dönerken kafasını dolaba çarptı gözüne denk geldi içim yandı yahu -sena-' Alıntı: bende sadece baba-oğul kavgaları oluyo sanıodum devir değişti kardeş baba-kız moda artık :d hayırdır nedir kavga nedeni Genişletmek için tıkla ... ya gitmiş bana sormadan komşuyla anlaşmış internet için.. ortak kullancakmışız.. babam bağlanıyo ,ben burdan bide onlar bağlancak internet yavaşlıcak iyice.. deli etti beni birazda abarttım
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Kolay gelsin gençler... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın sayın admin
DSJSPextes Üye bir gs li olarak takım oyunu denen bir şey yok ortada..Herkez kafasına göre takılıyor sahada. --------------- Ekleme --------------- saollasın abim
bir gs li olarak takım oyunu denen bir şey yok ortada..Herkez kafasına göre takılıyor sahada. --------------- Ekleme --------------- saollasın abim
Praetor Emekli Yönetici Vaay bu ne karşılama böyle, göğüs ve kürek kemiği bölgem kabardı... Teşekkürler sizler nasılsınız?..
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Vaay bu ne karşılama böyle, göğüs ve kürek kemiği bölgem kabardı... Teşekkürler sizler nasılsınız?.. Genişletmek için tıkla ... iyim yavarlanıp gidiyorum işte --------------- Ekleme --------------- buarada sena iyi geceler diyo size çıkmak zorundaymış (bunu niye ben diyosam )
Praetor' Alıntı: Vaay bu ne karşılama böyle, göğüs ve kürek kemiği bölgem kabardı... Teşekkürler sizler nasılsınız?.. Genişletmek için tıkla ... iyim yavarlanıp gidiyorum işte --------------- Ekleme --------------- buarada sena iyi geceler diyo size çıkmak zorundaymış (bunu niye ben diyosam )
DSJSPextes Üye aynn yuvarlanıp gidiyok xd --------------- Ekleme --------------- bu fenerin hali ne olacak peki cevapları alıyim
aynn yuvarlanıp gidiyok xd --------------- Ekleme --------------- bu fenerin hali ne olacak peki cevapları alıyim