Toffee Üye Olabilir, sanırım sitede yeni bi akım başlattım. İyi diyelim ii olsun sen nasılsın brother?
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: İyidir kanka senden naber Genişletmek için tıkla ... kanka mı iyi diyelim iyi olalım -sena-' Alıntı: bugünde nur'un canı sıkkkın galiba ? :S Genişletmek için tıkla ... of sorma canım ya halil09' Alıntı: iyi senden Genişletmek için tıkla ... yukarda verdim cevabı
Revengeful' Alıntı: İyidir kanka senden naber Genişletmek için tıkla ... kanka mı iyi diyelim iyi olalım -sena-' Alıntı: bugünde nur'un canı sıkkkın galiba ? :S Genişletmek için tıkla ... of sorma canım ya halil09' Alıntı: iyi senden Genişletmek için tıkla ... yukarda verdim cevabı
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: yukarda verdim cevabı Genişletmek için tıkla ... aldım cevabı peki neden -sena-' Alıntı: noldu ya seni morali bozuk görmek tuhaf Genişletmek için tıkla ...
loss_pain' Alıntı: yukarda verdim cevabı Genişletmek için tıkla ... aldım cevabı peki neden -sena-' Alıntı: noldu ya seni morali bozuk görmek tuhaf Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: babamla kavga ettim gözde biraz morluk var Genişletmek için tıkla ... ciddimisin