osmisyum Üye minoo' Alıntı: Şaka yaptm nabersnz Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Aaaa Pınar abla geldi. İyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ohoo PnR iki saattir burda ağlıyodu
minoo' Alıntı: Şaka yaptm nabersnz Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Aaaa Pınar abla geldi. İyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ohoo PnR iki saattir burda ağlıyodu
Dafny Üye minoo' Alıntı: Şaka yaptm nabersnz Genişletmek için tıkla ... ayyh şakacı kız iiyiz sen nabersin
Mert Üye osmisyum' Alıntı: ohoo PnR iki saattir burda ağlıyodu Genişletmek için tıkla ... Biliyom heralde
osmisyum Üye feyza245' Alıntı: bn kaçtıııııııııııım öpüorm muckk Genişletmek için tıkla ... Daha karpuz kesiciidik
feyza245' Alıntı: bn kaçtıııııııııııım öpüorm muckk Genişletmek için tıkla ... Daha karpuz kesiciidik
kol@j Üye ben müsaade istiyorum... uğramazsam ya meşgul ya da çevrim dışıyım... herkese iyi geceler...
osmisyum Üye feyza245' Alıntı: bn kaçtıııııııııııım öpüorm muckk Genişletmek için tıkla ... kolaj06' Alıntı: ben müsaade istiyorum... uğramazsam ya meşgul ya da çevrim dışıyım... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
feyza245' Alıntı: bn kaçtıııııııııııım öpüorm muckk Genişletmek için tıkla ... kolaj06' Alıntı: ben müsaade istiyorum... uğramazsam ya meşgul ya da çevrim dışıyım... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
Perfect! Üye kolaj06' Alıntı: ben müsaade istiyorum... uğramazsam ya meşgul ya da çevrim dışıyım... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak abi
kolaj06' Alıntı: ben müsaade istiyorum... uğramazsam ya meşgul ya da çevrim dışıyım... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak abi
Toffee Üye yoo dün 02.14 de uyandım 02.20 yine uyumuşum mesah gelio diorum bi-iki dakika kestirim uyanınca yazarım kestirmek o kestirmek sabah bi bakıorm bilmem kaç mesaj
yoo dün 02.14 de uyandım 02.20 yine uyumuşum mesah gelio diorum bi-iki dakika kestirim uyanınca yazarım kestirmek o kestirmek sabah bi bakıorm bilmem kaç mesaj