UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: dershane falan hikaye çalışırsan her türlü çalışırsın Genişletmek için tıkla ... neyle çalışcan kardeşim psikolojin zaten alt üst temelden gelen bir sey yok sonradan ben yaparim demekle olmuyo en bastan baslanacakti
The Nightmare' Alıntı: dershane falan hikaye çalışırsan her türlü çalışırsın Genişletmek için tıkla ... neyle çalışcan kardeşim psikolojin zaten alt üst temelden gelen bir sey yok sonradan ben yaparim demekle olmuyo en bastan baslanacakti
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Bütün 12'lerde mi böyle? Genişletmek için tıkla ... Meslek lisesindeysen evet
Enpatsu Shakugan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: cumartesi günü Bodrum'a gidicektim ondan da vaz geçtim yarın iş için bir yere gidicem eğer girersem çok iyi olcak bu adamın yüzüne bidaha bakmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla ... Babanın ne suçu var ki dershaneye mi göndermiyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: cumartesi günü Bodrum'a gidicektim ondan da vaz geçtim yarın iş için bir yere gidicem eğer girersem çok iyi olcak bu adamın yüzüne bidaha bakmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla ... Babanın ne suçu var ki dershaneye mi göndermiyor
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Selam Öğlen atılan mesajlar neden silinmiyor? Genişletmek için tıkla ... ben şikayet ettim heralde raporlar arasında karıştı görülmedi , Reşwan izliyor silmeye geldi herlde
0MG90' Alıntı: Selam Öğlen atılan mesajlar neden silinmiyor? Genişletmek için tıkla ... ben şikayet ettim heralde raporlar arasında karıştı görülmedi , Reşwan izliyor silmeye geldi herlde
UpOneTR Üye Reşwan' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, zamansız mesajlar silindi. Genişletmek için tıkla ... çok geç işliyo sistem
Reşwan' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, zamansız mesajlar silindi. Genişletmek için tıkla ... çok geç işliyo sistem
mürteza16 Üye Reşwan' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, zamansız mesajlar silindi. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi. Nasılsın Mustafa abi?
Reşwan' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, zamansız mesajlar silindi. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi. Nasılsın Mustafa abi?
Bilişim Profesörü Üye CaptainPrice.' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ın kaç şekerli olsun
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam ın kaç şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... Selam niye vermedin?
Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam ın kaç şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... Selam niye vermedin?
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: Babanın ne suçu var ki dershaneye mi göndermiyor Genişletmek için tıkla ... . İçerik silindi
The Nightmare' Alıntı: Babanın ne suçu var ki dershaneye mi göndermiyor Genişletmek için tıkla ... . İçerik silindi
TheNightMare. Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam ın kaç şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... Sagolasin 2 olsun
Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam ın kaç şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... Sagolasin 2 olsun
MCR Killjoy Üye Dershanelerin deneme sınavları dışında bir artısı olmuyor. Bu sene ki LYS mağduru olarak söylüyorum.